Šabac u vrhu interesovanja nordijskih kompanija

0

Andreja Pavlović, izvršni direktor Nordijske poslovne alijanse, koji je sa finskim ambasadorom prisustvovao sastanku u Gradskoj kući, zahvalio se predstavnicima grada Šapca zbog prilike da ambasade i kompanije nordijskih zemalja izlože svoje poslovne planove. Nordijska poslovna alijansa je udruženje koje predstavlja nordijske kompanije sa ciljem da im pomogne da nađu partnere u Srbiji i obrnuto, kao i da promoviše i osnaži mrežu i saradnju između nordijskih kompanija i Srbije i tako doprinese razvoju poslovnih veza i aktivnosti među njima.

– Šabac je u vrhu interesovanja nordisjkih kompanija jer je već pokazao da na dobar način privlači nove kompanije i da može da bude konstruktivan partner. Iskustva koja imamo sa našim komapnijama su ključni faktor i ako nastavimo ovim putem, i Šabac nastavni da radi na način na koji radi, definitivno će dolaziti nove investicije, među kojima i nordijske kompanije, najavio je Andreja Pavlović, izvršni direktor Nordijske poslovne alijanse.

Česte posete ambasadora i predstavnika stranih organizacija potvrđuju da je Šabac jedno od najboljih mesta za investicije, o čemu govore i sertifikati o dobrom poslovnom ambijentu.

– Važno je da predstavimo naše građane, naše ljude koji su naš najvažniji potencijal. Imamo dobre uslove za investicije, kvalitetne ljude i naš pristup sagledavanju potreba privrede razlikuje se od ostalih. Mišljenja smo da investiranje u jednu zajednicu nije samo poslovno investiranje. Ono se u više aspekata odražava na benefit čitave zajednice. Zato je Šabac jedno od najboljih mesta za investiranje u Srbiji, poručio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

 

Facebook komentari

Leave A Reply