Redakcija „Podrinskih“ u poseti kolegi Slobodanu Kašikoviću Kašiki

3

Danas smo u Gerontološkom centru u Jelenči posetili našeg kolegu Slobodana Kašikovića Kašiku, zbog čijeg odsustva iz redakcije naše sportske stranice nisu iste. U tom duhu, nakon što nas je dočekao sa širokim osmehom na licu, koji nam je potvrdio da su loši dani iza njega i da se uspešno oporavlja, odmah je pitao za voljeni „Medicinar“… Red pitanja smenjivao je red šale, a onda smo zajedno pročešljali sve gradske teme… Na kraju, Kašika nam je rekao da se dobro oseća, te da je zadovoljan smeštajem.

-Jednom dnevno, od ponedeljka do petka, dolazi Aleksandar Baćanović Baća. Izađe zajedno sa mnom iz sobe, prošetamo do kraja hodnika i onda se ponovo vratim u krevet, legnem i posvetim se pisanju- kaže i sa police uzima rokovnik koji je dobio na poklon od brata, i olovku, nezamenjivi alat svakog novinara, u ruke.

-Ovo je roman koji sam počeo da pišem. Radni naslov je „Bolnica na obali reke“, a radnja se dešava u Slankamenu. U njemu ću zapisati neka svoja sećanja na to mesto, ali će biti i izmišljenih događaja- objašnjava.

Priznaje da mu najviše nedostaje da redovno prati sportska dešavanja, a mi mu obećavamo da će mu ubuduće svake nedelje na trenutnu adresu stizati „Sportski žurnal“, kako bi, za ovo vreme oporavka, mogao bar na neki način da nadomesti novinarsku glad za rezultatima omiljenih klubova.

D.D.

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. I lepa i tužna slika u isto vreme.
    Kašikoviću iskrene želje da ozdravi.
    Hvala, što ste to podelili sa nama.

    A Podrinskim…čestitke, uz najlepše želje, da uvek budu bolji !
    Srećne praznike Vam želim !!!

Leave A Reply