Razredni retardima

1

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

“Je li ti vazduhoplove, letuješ na Brionima, koga si pitao sram te bilo? Šta je, šta vam nije jasno, volite da nosite kožne torbe, da imate skupa odela, da se vozite u skupim kolima… Bitange jedne! Sve ću da vas zamenim i smenim i to mlađima, lepšima i poslušnijima! Evo, do izbora, koji su u martu sledeće godine, zameniće vas mlađi, sposobniji i skromniji kadrovi, koji jedva čekaju da iskažu svoju odanost i poslušnost prema meni, vašem predsedniku, patrijarhu i Bogu lično!”

Otprilike, ovako je Vučić neki dan, javno pred kamerama i auditorijumom, postrojavao svoju pastvu, šizoidno i podignutog tona, najstrašnije ih vređajući. Vidiš lepo, onako sa strane, da mu pala klapna i da ne može da se kontroliše. U prevodu, jebo im je sve po spisku onako histerično a da trepnuo nije. Podanici kao podanici, ćute kao pokisle vagine, pognute glave! Joj, neće valjda i mene smeniti i oduzeti mi, tako teško stečenu kožnu torbu a onoliko sam mu se u dupe uvlačio. Redovno sam ga puštao i u šahu da me pobeđuje! Jebo te, pa svi smo mu govorili da je najlepši, najpametniji, najhrabriji, najbolji košarkaš, najbolji šahista, jedini i najispravniji sin našeg naroda. U stanju smo zbog njega, da rušimo sa fantomkama, na koju god kuću da pokaže u Srbiji. Uvek smo spremni da zbog njega izštangliramo drčne studente, da oplavimo i okrvavimo neku opozicionu košulju! Ma, u stanju smo sve za njega da učinimo a on nama tako! Joj, koliko je lud i strog, kada on nama, svojima tako, čemu tek da se nadaju svi ostali, onih 5 miliona koji nisu njegovi, kukala im majka!? Sunce li mu žarko, ko ga samo poduči da samo od tri travke može da se preživi i od toga naždere! Sram nas bilo i jesmo goveda, sve nas treba smeniti, pa i u zatvor oterati. E šta smo dočekali, da nam naš vožd i Bog saopšti da smo bagra i stoka naprednjačka!

P.S.

Predsedniče Vučiću, skromnost jeste vrlina i imao bi pravo da zameraš na “Brionima” i kožnim torbama, ali se onda ne bahatiš i ne vodiš sina i prijatelje, privatnim avionom, na Svetsko prvenstvo u fudbalu, u klimatizovane lože! Ako si frajer, onda si prema svima jednak a ne da svoje najbliže, iz familije, dobro rasporediš. Brata da vodi poslove a svaju, preko reda u tužioce, malo u Šabac, pa fino u Loznicu, jer bliže je kući. Ne znaš moj Vučiću ti više kud’ udaraš!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Razredni retardima • ZRENJANIN DANAS

Leave A Reply