RAZMIŠLjANjA MALOG ĐOKICE: „OVI“ TREBA DA ODU ALI „ONI“ NE SMEJU DA DOĐU!

Tamni vilajet

 

U izbornoj kampanji i borbi za vlast sve je dozvoljeno. U prilici smo da čujemo sve i svaša ali kako vreme prolazi sve je više političkog, slobodno mogu reći, neukusa. Na političkoj sceni je sve više poluintelektualaca, u pravom smislu te reči, koji u borbi za očuvanje svoje pozicije ili dobijanju nove, još bolje, ne prezaju ni od čega, pa ni od zastrašivanja običnog i, pokazalo se, prostog naroda. Zato me uopšte ne čudi izjava upravo jednog takvog “parazita” koji se debelo omastio od političkog ugleda svoga oca i sada bi sve te privilegije, pošto poto, da zadrži.

Naime, Krkobabić je na predizbornoj konvenciji u Kraljevu rekao da penzioneri 24. aprila ne glasaju za PUPS i njegove koalicione partnere već „za svoju sigurnu penziju“.

„Ta penzija će biti redovna i sigurna samo ako ova partija bude imala dovoljan broj svojh predstavnika, a koalicija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dobije mandat da vlada. U protivnom, džaba ćete čekati poštara“, kazao je predsednik PUPS-a.

Međutim, ako uključite “Gugl prevodilac” ova izjava može da izgleda i ovako: “Penzioneri 24. aprila ne glasaju za PUPS i njegove koalicione partnere već „za sigurnu Krkobabićevu polumilionsku mesečnu platu“.

„Ta plata će biti redovna i sigurna samo ako ova partija bude imala dovoljan broj svojih predstavnika, a koalicija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dobije mandat da vlada. U protivnom, džaba će poštari čekati svoga direktora“.

Dakle, penzionerima ni malo nije lako. Ako glasaju za Srpsku naprednu stranku i njene koalicione partnere Krkobabić će zadržati svoje privilegije i platu a penzioneri će dobiti priliku da novim smanjenjem penzija spasu državu i tako još jednom postanu važan činilac društva. Ili, da glasaju protiv Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera pa da dobiju šansu da im se poveća penzija ali da izgube priliku da spasu državu i da Krkobabić ostane bez posla. Težak izbor!

Tamni vilajet!

Exit mobile version