Radnici javnih preduzeća preventivno pune džakove

1

dzakovi 1U Robno-transportnom centru u Šapcu, radnici javnih preduzeća su, u petak 11. Marta, preventivno punili džakove peskom, koji će biti korišćeni ukoliko vodostaj bude rastao i ukaže se potreba za postavljanjem džakova. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je prisustvovao punjenu džakova i tom prilikom istakao da je Grad Šabac prošle godine iskopao 70 kilometara kanala drugog reda i da zahvaljujući tim radovima, Šabac nema probleme sa bujičnim vodotokovima.

-Pratimo situaciju na Drini i na Savi, komuniciramo sa svim nadležnim službama, preventivno punimodzakovi 2 džakove koji treba da nam pomognu na potezu gde se Dobrava i Dumača ulivaju u Savu ako se ukaže potreba da podignemo i obezbedimo retenziju, situacija je pod kontrolom i građani ne treba da brinu. Očekujem punu pripravnost od svih službi, Direkcija za puteve je u stalnoj pripravnosti sa mašinama ukoliko bude bilo neophodno da se angažuju, kazao je gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije, Nebojša Zelenović. Gradonačelnik je pozvao sve direktore javnih preduzeća da budu u stanju pripravnosti i prate naredbe Štaba.

Građani se mogu javljati komunalnoj policiji na broj telefona 345-700 ukoliko im je potrebna pomoć.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Kopija Vučića.Rad u prazno, priče,stalno ispiranje mozga…Ko bi ti osim ta dva jadnika iz Kulturnih ustanova došao da ih pozoveš? Niko. To su sve neradnici u javnim ustanovama. Deset ljudi ti ne bi doslo iz tih ustanova, ni da je sutra poplava ili evakuacija. Ali takve ste Vi zaposlili , pa ih gledajte sada…Zovi ih ako smeš.Smešan prilog, smešan on a sve je to grčka tragedija.

Leave A Reply