Rad Gradske uprave grada Šapca za vreme vanredne situacije

0

Saopštenje za medije

Poštovani sugrađani obaveštavamo Vas da se rad Gradske uprave grada Šapca za vreme vanredne situacije odvija redovno ali da je zbog pogoršanja epidemiološke situacije u našem gradu, potrebno smanjiti dolaske u Gradsku upravu, kada god je to moguće, kako bi zaštitili i sebe i druge i omogućili redovan rad Uprave i u narednom periodu.

Shodno tome, potrebno je koristiti druge načine podnošenja zahteva i dobijanja neophodnih informacija za ostvarivanje vaših prava, kao što su e-servisi i dostava poštom, na adresu Gradska uprava grada Šapca, Gospodar Jevremova broj 6.

Veliki broj zahteva možete podneti elektronskim putem na odgovarajuću e-mail adresu nadležnog alužbenika a sve informacije u vezi ostvarivanja i korišćenja prava iz nadležnosti Gradske uprave možete dobiti putem telefona 015/364-100 kao i na telefone koje je svaka organizaciona jedinica istakla na ulazu u zgradu i na sajtu Grada Šapca.

Spisak kontakt adresa i brojeva telefona možete naći na sajtu grada Šapca, https://sabac.rs/vesti/obavestenje-o-radu-gradske-uprave/

 

Facebook komentari

Leave A Reply