Pritisak SNS-a na građane Šapca

1

Posle brojnih poziva redakciji „Podrinskih“ gde nam se građani Šapca žale na uznemiravanje, koje traje celog dana, uspeli smo da saznamo da su telefonski brojevi vlasništvo Srpske napredne stranke i nalaze se u podrumu u ulici Kraljice Marije. Takođe, saznali smo da se sa ovih brojeva javljaju mladi ljudi kojima su Blaža Knežević, narodni poslanik i dr Boban Birmančević zajedno sa ostalim čelnicima šabačkog SNS-a obećali posao ako „uspešno“ obave zadatak. Da li će ovo biti još jedno „Obećanje ludom radovanje“ ostaje da se vidi za nekih dvadesetak minuta. Pored ditektnih poziva sa fiksnih telefona građane Šapca uznemiravaju i SMS poruke. Jednu od takvih možete da vidite.

Nije tajna da u Šabačkom SNS-u vlada veliko nezadovoljstvo članova upravo zbog neispunjenih obećanja o zapošljavanju sa predstojećih izbora. Mnogi članovi SNS-a prelaze u druge stranke vladajuće koalicije u Šapcu.

Panika naprednjaka je povećana zbog bojkota SPS-a koji neće da posluša svog predsednika Ivicu Dačića nego glasaju za Jeremića ili ne izlaze na izbore.

Bilo kako bilo za pet minuta mnogo toga će biti jasnije.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

Leave A Reply