Pomozite NURDOR- u na Svetski dan dece obolele od raka

Na Trgu šabačkih žrtava od 12 sati ili humanitarnom kafom u kafićima

U okviru programa, kojim će na Trgu šabačkih žrtava biti obeležen Svetski dan dece obolele od raka, u petak od 12 sati nastupiće hor Svete Trojice i mališani iz vrtića „Čigra“. Malim borcima protiv raka sugrađani podršku mogu pružiti i kroz uživanje uz humanitarnu kafu. Od 9 do 12 sati, svako ko popije kafu u lokalima koji su dali podršku: City caffe, Sweet House, Eden caffe, Evergreen cafe, Life caffe, Caffe Bar Ikar, Adonis, Art caffe, direktno donira novac.

Vrtić „Čigra“, Sportski centar „SunRise“, kao i Sportska hala „Protić“ postavili su  donatorske kutije u svojim objektima i na taj način donirali novac i ugradili deo sebe u izgradnju nove roditeljske kuće, ka čemu će biti usmerene donacije od ovogodišnje kampanje „I ja se borim“.

Organizatori zahvalnost upućuju i vlasnicima lokala i Hramu Svete Trojice, sekciji fudbalskih veterana pri hramu Sv. „Trojice“, koji su učestvovali u velikom i značajnom delu organizacije.
Na trgu će im se pridružiti i članovi MRK „Metaloplastika“, ŽRK „Medicinar“, MK „Batana“, MK „Čivija“, Crveni krst, Caritas, zaposleni u Domu zdravlja, kao i predstavnici Humanog srca.

Exit mobile version