Podrška smenjenoj direktorki Jeleni Jevrić, svi dobronamerni su dobro došli!

4

U DVORIŠTU OŠ „JEVREM OBRENOVIĆ“

Večeras u 19 časova podrška smenjenoj direktorki Jeleni Jevrić. U školskom dvorištu OŠ „Jevrem Obrenović“.

Pozivam vas da se zajedno izborimo za pravo naše dece da nastave školovanja u kvalitetnim uslovima, gde su stručnost i posvećenost jedini kriterijumi a ne partijske knjižice, i da nikada više ne budu žrtve POLITIKE!

Ovo je pokušaj da pronađemo najbolje rešenje za našu decu ali i upozorenje svakoj drugoj budućoj vlasti koja naumi da postavlja svoje poslušnike, a na štetu naše dece, da neće naići na odobravanje. Zato smatram da je bolje da nam deca izgube nekoliko dana nastave nego da izgube budućnost u ovakvoj državi. Jer sa bahatim ministarstvima koja biraju isključivo poslušničke kadrove poltronskog mentaliteta, perspektive nema.

Ovakva praksa je razorna za jedno društvo i zato molim roditelje i nastavnike da budemo istrajni jer je ovo u svačijem interesu – i dece i Škole, nastavnika i na kraju, roditelja.

Svi kojima je budućnost dece, pravda i dostojanstvo dece na prvom mestu dobro su došli.

Đorđe Ilić, dipl. inženjer mašinstva

Facebook komentari

Discussion4 коментара

 1. Ako ovo nije političko okupljanje, zašto se ne okupite i u ostalim školama, gde su direktori postavljeni isto politički od strane gradske vlasti? Onda ustanite protiv svih političkih zapošljavanja u državnim, i u privatnim kompanijama u gradu. Ali vi to nećete uraditi. Baš zbog toga, deca treba da idu u školu. Koju poruku šaljete deci, da reagujete samo u nekim školama? Smešan protest, jer je usamljen.

   • Vi ste neobavešteni. Čiji je školski odbor? Molim Vas, informišite se Vi bolje od kojih članova je sastavljen isti, i koliko njih predlažu direktno političke partije na skupštini, i koliko ih čine ljudi iz kolektiva (opet bliski političkim opcijama).
    Vas mogu da prevare, i većinu gradjana da ubede da decu ne treba da šalju u školu.
    Evo,sad znate istinu, pa uvodite svoju decu u štrajk, dok sve vas zajedno koriste.

 2. Branimir Sretanovic

  Postovani roditelji,
  Nemamo mi nikakva prava da odlucujemo niti mozemo birati direktora skole. Ponasanje bivse direktorke i pozivanje roditelja predstavlja zloupotrebu svog sluzbenog polozaja radi ostvarivanja svoje licne koristi.
  Nase je da vodimo decu u skolu i da nam se deca edukuju i obrazuju jer je osnovno obrazovanje obavezno.
  Direktorka neka svoja prava ako smatra da ima ostvaruje na zakonom legitiman nacin a ne zloupotrebom po bilo koju cenu, narocito ne na ovakav nacin.
  Svojim nerazumnim pozivanjem nista ne postize naime samo dokazuje i pokazuje da nije za to radno mesto i da je odluka o smeni pravilno donesena.
  Neka se ostavi roditelja a svoja prava neka ostvaruje na drugi nacin ako moze.

Leave A Reply