„PODRINSKE“ U POSETI PRIJATELJU

1

Redakcija „Podrinskih“ danas je u Gerontološkom centru posetila svog prijatelja i kolegu, sportskog novinara, Slobodana Kašikovića Kašiku. U dužem i zanimljivom razgovoru sećali smo se proteklih vremena a nezaobilazna tema je bila i politika. Naročito ona „nakaradna“. Naš Kašika, osim što ima problema sa nogama i ne može da hoda, je dobro. Još uvek, kako kaže, služi ga pamet a jezik mu je i dalje „britka sablja“.

Zadovoljan je odnosom osoblja Gerontološkog centra prema njemu i za njih ima samo reči hvale. Jedino što mu nedostaje je „kominikacija“ sa spoljnim svetom. Iako ima čak dva televizora u sobi oni nisu prikačeni na mrežu pa on, kako i njegovi cimeri iz sobe, ne mogu da gledaju televiziju. Takođe nema ni interneta tako da mu jedino ostaje da ponešto pročita, napiše i spava.

I, na kraju naše posete Kašika je pozdravio sve čitaoce „Podrinskih“ i poželeo im puno sreće u Novoj godini.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Ovo je strašno i tužno da on ne može da prati dešavanja, ili da gleda program onaj koji želi. Znači, on treba da leži u sobi kao osudjenik u zatvoru, a taj još ima i veća prava od njega? Koji su to direktori dozvolili? To nije humano uopšte prema čoveku. Mislim da treba da reagujete, i da pišete o ovome svakog dana, dok im to ne omoguće u domu.
    Lep gest posete od Vas svake godine.

Leave A Reply