Počelo prijavljivanje za personalizovane kartice za porodice sa troje i više dece

1

Pokret za decu TRI PLUS u saradnji sa Gradskom upravom grada Šapca omogućiće ostvarivanje popusta prilikom plaćanja roba i usluga porodicama sa troje i više dece.

Da bi porodice koje imaju troje i više dece ostvarile ovo pravo, potrebno je da majka ili otac potpišu Izjavu koja se nalazi na sajtu Grada Šapca, u odeljku Aktuelnosti/Oglasi i konkursi ( http://sabac.rs/aktuelnosti/oglasi-i-konkursi.htm ) i predaju je na Jedinstvni šalter u Gradskoj upravi (Gospodar Jevremova 6) ili u prostorijama mesne kancalerije u mesnoj zajednici u kojoj žive.
Rok za predaju popunjenih Izjava je 16. april 2018. godine, nakon čega će biti organizovana podela kartica, sa kojom će ove porodice ostvarivati pravo na popuste.
Ponosna kartica 2018 „Cena minus za 3 “ je personalizovana kartica na ime majke koja ima troje i više dece, ili u izuzetnim slučajevima na ime oca ili druge osobe koja se brine o deci koja nemaju majku, sa kojom mogu ostvariti popust i biti oslobođeni od plaćanja u pravnim subjektima koji su potpisali ugovore o poslovno tehničkoj saradnji sa Pokretom za decu TRI PLUS.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Zato što Gradonačelnik ima troje dece?
    Ili da i mi ovako kao na Republici podstičemo radjanje? Baš me interesuje ko je u timu koji osmišljava ovakve gluposti. Neko ima troje dece, ali i 100.000 platu.A neko ima jedno, a nema ništa možda. To dete nema ista prava kao onih troje? To nije neka vrsta diskriminacije?
    Smešni predlozi kao i uvek dolaze iz GU. Ah, da, glasači njihovi sigurni su u Mahali. Tu ima više dece. A i prazna je kasa, pa da nešto eto, smisli i Šabac grad i pohvali se time u Beogradu, Beču i gde već idu na putovanja…Poslovna !
    Budite bar malo kreativniji.

Leave A Reply