Počelo prebrojavanje glasova

3

Izlaznost građana na ovim izborima je 53,39%.

Posle obrađenih 1,61 % rezultati su sledeći-

Aleksandar Vučić 59,49%

Aleksandar Janković 12,3%

Luka Maksimović 7,86%

Vuk Jeremić 5,73%

Vojislav Šešelj 4,83%

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. Penzioneri i vama slični, opet ste odlučili o našoj sudbini. Ali razumem vas. Vi nećete morati da radite u kineskim, japanskim i nemačkim fabrikama 12 sati za 200e. To je naša budućnost. Dok budete mirno spavali, jer ste vi dočekali svoju penziju, ta vaša deca će se pitati, da li će imati da prežive do kraja meseca. Večeras ćemo videti i kako je slobodni Šabac glasao. (tako ga bar oslovljavaju drugi)

    • Kojoj vasoj sudbini 5 posto koi zive od parazitske vlasti na lokalu pa vam krivo sto ste proterani sa politicke scene kao naj veci luzeri u istoriji Srpske politike i to je mnogo sto imate ali hvala bogu ima vas samo saka jada a dace bog da vas ne bude ni 1 posto kao sto zasluzujete.

      • To što neko drugačije misli, ne znači da pripada suprotnoj političkoj opciji. Ali nismo svi sposobni da razumemo ono što neko napiše ili kaže. Vidite, više puta od Vas sam se kritički osvrnula na to šta lokalna vlast radi u Šapcu. Ja sam poslednja osoba kojoj je ova politička opcija u gradu donela nešto dobro.

Leave A Reply