“Plan” na ŠLF-u!

2

JUP “Plan” Šabac ove godine prezentuje svoj rad, ideje za Šabac i, posebno, plan za Savapark, na samoj lokaciji ovog projekta, a tokom trajanja 14. Šabačkog letnjeg festivala. Ovo je prva u nizu akciju u cilju prezentacije građanima strateškog projekta “Grad izlazi na reku, park ulazi u grad”  i poziva na aktivnu participaciju.

U petak 29. jula počinje 14. izdanje Šabačkog letnjeg festivala, i trajaće do nedelje 31. jula na na prostoru Starog grada, budućeg Savaparka. Festivalske i kulturne aktivnosti upravo su deo onoga što je naša vizija za budućnost ovog prostora, te koristimo priliku da svojim prisustvom na ŠLF-u još jednom skrenemo pažnju javnosti, a posebno mladima, da se uključe i svojim predlozima učestvuju u planiranju Savaparka i drugih gradskih lokacija.

Šabački letnji festival takođe je dobra prilika da gostima iz drugih krajeva zemlje i inostranstva prezentujemo našu viziju budućnosti Šapca, počev od izvedenih projekata za Trg šabačkih žrtava, Cvetni trg, Veliki park, pa do nekih prostora koje tek planiramo.

Ovo je prva godina da je MTV organizator festivala, dok je glavni pokrovitelj grad Šabac. Bajaga i Instruktori, Van Gogh, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Who See, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn ten Velded, The Beatshakers i i još dosta drugih velikih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na Jelen Main Stage-u i MTV Party Areni. Njima će podršku pružati i šabački bendovi Sprž, Eleven, Slonz, Siempre Peligroso i Kofein iz Rume i brojni DJ-evi i producenti.

Kapije festivala se otvaraju od 18:30, dok muzički program na glavnoj bini počinje od 19 časova. Posetite naš štand na Šabačkom letnjem festivalu i podelite sa nama vašu viziju budućnosti Šapca!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Ova vlast nije Vučićeva, ali kopiraju sve njegove projekte, izgovaraju njegove rečenice i baš idu njegovim stopama.Nije mi ništa jasno.Zar to ne bi trebao da radi SNS u Šapcu?

Leave A Reply