Pajić+Vujković=Plivači!

1

LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Novi partijski SNS „tendam“! Ne zna se koji od njih dvojice bolje pliva, dal` doktor fiskulture ili doktor medicine… Mrtva trka! Kao zajebavam se a govorim vam istinu! No, koga briga što plivaju oni kao sekire u vodi kada na suvom plivaju kao ribe i samo menjaju partije… Ma, jebe se njima! Vujković, inače šampion u partijskom preletanju, postao je nedavno u SNS-u prvi posilni i najpoverljiviji čovek gosn. doktora Pajića… Jednog Pajića, svoga kuma, zamenio je drugim Pajićem, koji se mnogo bolje snalazi u ovom neofašističkom Vučićevom blatu. Vujkovića očito kumovo prezime povuklo da pređe u redove onih protiv kojih se do juče strasno i gorljivo borio. Doktor Aleksandar, bio je darežljiviji prema Vujketu od kuma Pajića predsednika Skupštine grada. Dao mu je katedru u Medicinskoj školi, obećanje da će uskoro direktorisati u bolnici a i da će mu žena, kao lekar, žestoko avanzovati… Nije ni čudo što je Vujke prebegao i izdao kuma i partijske prijatelje sa kojima je do juče bio „brat rođeni“… Jasna stvar, sada se otkrilo, „brat“ Vujke je morao prvo da zasluži poverenje plivača Pajića, te je u predizbornoj kampanji umesto za Jeremića u Majuru, npr. agitovao za Vučića, na isti način kao što je to radio za mesne izbore u tom istom Majuru… U oba slučaja, radio Vujke na kvarno! Rezultat svega toga je zajednička proslava pobede Vučića i fotografisanje, što je i objavljeno na društvenim mrežama. Vujković je plivaču Pajiću preko potreban, jer kao iskusna bitanga može onako tandemski da se suprotstave drugoj povereničkoj struji u SNS-u koju predvodi takođe doktor ali Birmančević. Dakle, moj brat Birma sada ima dupli problem, umesto jedne bitange za protivnika, unutar svoje partije, sada ima dvojicu i to namazanih hohštaplera i vancaga ruralne proviniencije, pri tome i ekstra plivače! A tek njih dvojica što vole ribu, o tome će se tek pisati… Mislim, meso ne jedu samo ribe mažnjavaju… To mu dođe kao neka vrsta večitog posta, al` kada bi se zajebavali… Našli meni, najvećoj gradskoj bitangi da „pevaju“ pesmice, kad ja najbolje znam kako se sa ribicama mrs izvodi… Baš veselo, veselo u tom SNS-u!

P.S.

Poenta svega je da je SNS u Šapcu žestoko stradao i tek će stradati sa ovim „tendamom“ Vujković-Pajić ukoliko im se Birmančević i ostali partijski bliski njemu ne suprotstave… Mora se priznati, ovaj Birma je mnogo sposobniji, uljudniji i agilniji a to u krajnjem ishodištu nikako i ne odgovara, npr. vladajućoj poziciji u gradu… S` toga živeli doktori Pajić i Vujković! I, bre, naučite već jednom da plivate, ono mislim u vodi!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Marko Rankovic

    Vujkovic predaje u medicinskoj vec oko 2 godine, tesklo da mu je sad “dao katedru”.
    Kako ce sabacki SNS sa tolikim doktorima u prvim redovima – dr Peranovic, dr Vujkovic i doktorima nauka – Pajic i Birmancevic (ovaj najuspesniji od montera u telekomu do doktora nauka, jes da ne zna gde mu je fakultet) Bog sveti zna!

Leave A Reply