Odlazak Predraga Rogana

0

Saopštenje za javnost

Fudbalski klub „Mačva“ sa ponosom obaveštava sve ljubitelje fudbala da će naš Šef stručnog štaba, Predrag Rogan u narednom periodu karijeru nastaviti u inostranstvu i to u mađarskom klubu Ujpešt Dožu koji se takmiči u Prvoj ligi Mađarske – OTP Bank ligi.

„Zahvaljujem se na 18 lepih meseci provedenih u Šapcu i ponosan sam sto smo svi zajedno vratili FK Mačva tamo gde mu je i mesto, u vrh srpskog fudbala. Ostajem najverniji i najvatreniji navijač Mačve. Želim da istrajete i da se u maju svi zajedno radujemo istorijskom plasmanu Mačve u Superligu“, poručio je Predrag Rogan opraštajući se od Mačvine porodice.

Predsednik FK “Mačva” Ivica Kralj povodom odlaska Šefa stručnog štaba, Predraga Rogana u inostrani klub, uz čestitke , posebno ističe da je ponosan na njihovu dosadašnju saradnju.
“Želim još jednom da se zahvalim Predragu Roganu na kvalitetnoj saradnji I da istaknem da sam ponosan na sve ono što smo zajedno postigli, i da je satisfakcija za naš klub kad se iz njega odlazi u inostranstvo, što je pokazatelj da smo na dobrom putu. Cilj nam je da promovišemo igrače I trenere. Naše ambicije su i dalje Super liga, bez obzira na sve prepreke na koje nailazimo”, ističe predsednik FK “Mačva” Ivica Kralj.

Ujpešt Dožu je klub koji ima 20 titula prvaka Mađarske, devet titula pobednika kupa i tri trofeja u superkupu Mađarske, što ga čini jednim od najuspešnijih klubova u ovoj zemlji, a i najstariji je postojeći klub, u kojem je tokom 131 godine postojanja igrao veliki broj slavnih igrača.

Poznavaocima fudbala je potpuno jasno o kolikom uspehu je reč, upravo zbog činjenice da je retkost da naši treneri iz Prve i Super lige dobiju poziv za angažman u priznatim inostranim fudbalskim klubovima. Uspeh Predraga Rogana, člana Mačvine porodice koju već duže vreme predvodi naš predsednik Ivica Kralj, zapravo je i uspeh našeg kluba čiji je kvalitet i način rada priznat i van granica Srbije. Dobri rezulati i kvalitetna igra su osnovni cilj FK „Mačva“ i samo takav način poslovanja i našim igračima može doneti mogućnost da karijeru nastave u velikim i pre svega ozbiljnim inostranim klubovima. Nadamo se da će ovakvi fudbalski uspesi Mačvinih momaka biti brojni.  FK „Mačva“ uz čestitke na profi licenci i nastavku karijere u inostranom klubu, se zahvaljuje Predragu Roganu na dosadašnjoj saradnji koja je donela uspeh, nezabeležen u proteklih blizu 100 godina postojanja kluba. O svim drugim informacijama i pripremnom periodu, bićete, kao i uvek, blagovremeno obavešteni.

FK “Mačva”, pr Ana Acan

 

Facebook komentari

Leave A Reply