Od 10 nagrada „Mikodentalu“ pripale 4

„Mikodental“ najtrofejnija firma na internacionalnom sajmu medicine i stomatologije u Beogradu – MEDIDENT 2016

Najuspešniji učesnici 41. Međunarodnog sajma medicine i stomatologije u Beogradu nagrađeni su tradicionalnim priznanjima. Predsednik stručnog žirija MEDIDENT-a ove godine bila je dr Gordana Mitić, a članovi dr Maja Nikolić i mr ph Mirjana Marković.

Najveće priznanje Sajma medicine i stomatologije  – Plaketu MEDIDENT, dobio je Mikodental d.o.o. – Šabac za najnoviji CAD/CAM sistem kompanije Zirkonzahn M4 WET HEAVY METAL MILLING UNIT. Ujedno je to bio i najskuplji eksponat na sajmu, specijalno uvezen za tu priliku iz Italije i premijerno predstavljen u regionu.

Mikodental d.o.o. je i dobitnik specijalnih priznanja Medident-a u oblasti dentala za:

  1. ZUBLER VARIO 200 ZR – revolucionarna peć za pečenje keramike na cirkonijum osnovi sa novom TTC tehnologijom
  2. Mikodental d.o.o. – Šabac za Diplomat Adept DA370/DA380 Stomatološka jedinica iz serije Premium line DIPLOMAT DENTAL-A
  3. Mikodental d.o.o. – Šabac za VINTAGE MP Uni-Layer Univerzalna jednoslojna mikro-keramika za metal, firme SHOFU

Ukupno je dodeljeno 10 nagrada, od toga Mikodental kompaniji čak 4! Kada je direktorka Mikodentala, Damjanka Đurić,  izašla na binu da primi prvo priznanje voditelj je prokomentarisao da bolje ne silazi sa nje. Mikodental ima visokokvalitetan proizvodni program za stomatologe i zubne tehničare i izuzetan tim, što zajedno čini dobitnu kombinaciju. Sastavni deo Mikodentala od 1991. godine je i stomatološka klinika KODENT sa 3D rendgen centrom i digitalnom zubnom tehnikom DENTALLAB KODENT.

Exit mobile version