Novogodišnja podela paketića „Medicinarkama“

0

U organizaciji uprave kluba

ŽRK „Medicinar“ u ponedeljak je u sali Šabačke gimnazije po drugi put organizovao podelu 100 novogodišnjih paketića za članove i prijatelje kluba. Sedam ekipa predstavilo se kreativnim koreografskim nastupima publici na tribinama.

-Pored toga što smo ih ove godine obradovali na simboličan način, to nam je ujedno i prilika da ih okupimo na jednom mestu u isto vreme i pokažemo koliko smo brojni, ali i kako se naše članice zaista lepo druže i van parketa. Ceo pogon čini 120 devojaka, od toga je u školi rukometa 100, a u prvoj ekipi oko 20. Na polusezoni smo ostvarili cilj, za sada smo četvrti i stremimo tome da ostanemo u konkurenciji za plej of. Pet devojaka iz druge ekipe sada igra i u prvoj, jer nam je cilj da za dve godine nemamo igrača sa strane i da ceo igrački pogon čine naša deca. Druga ekipa je za sada četvrta na tabeli, prošle godine su bile kadetski prvaci Srbije i u kvalifikacionim utakmicama pobeđivale sa po dvadeset razlike- naveo je predsednik kluba Bojan Radukić.

Treninzi „Medicinarki“ se održavaju u sali „Protić“, Ekonomskoj školi i Šabačkoj gimnaziji. U ovoj godini imali su pet takmičarskih ekipa- od mini rukometa do prvog tima. Uprava veruje da će se podjednaka ulaganja u sve uzrasne grupe vratiti dobrim rezultatima. Zahvalni su sponzorima i prijateljima kluba na podršci, među njima prvenstveno Gradu Šapcu.

D.Dimitrijević

Facebook komentari

Leave A Reply