Novo Otvoreno pismo dr Branku Vujkoviću – počni da radiš svoj posao

GRAĐANI IMAJU PRAVO NA ISTINU

Vest, koja je objavljena u beogradskim medijima, a koja nigde zvanično od državnih institucija (s obzirom da je dr Pajić radio kao posebni savetnik u ministarstvu prosvete), nije ptvrđena, da je poverenik GO SNS-a u Šapcu, dr Aleksandar Saša Pajić zaražen korona virusom i da se, trenutno, nalazi na aparatima u jedenoj beogradskoj bolnici uznemirila je javnost u Šapcu.

Izjava koju je dr Pajić dao medijima u vreme kada se pretpostavlja da je već bio zaražen koronavirusom.

Tim pre što je, kako kažu, dr Pajić bio prilično aktivan u stranci i da je često davao izjave za medije a vezane za nastavu na daljinu.

Omalovažavanje građana Šapca i lokalnih medija od strane vd direktora Zavoda za javno zdravlje je sve nepodnošlivija. I građani Šapca su ugroženi i o njima treba da vodite računa a ne da se „samoreklamirate“ u Beogradu.

Šta ste preduzeli, ako je vest iz beogradskih medija tačna, da pronađete i zaštitite sva lica, a samim tim i njihove porodice, koja su u prethodnih nedelju dana komunicirala sa dr Pajićem kako se kronavirus ne bi dalje širio gradom.

Imaju li pravo ljudi, koji znaju da su bili sa njim u kontaktu, da se testiraju i gde to mogu da učine. Ili ćete ih, po oprobanom receptu, zatvoriti u stanove da čekaju čime mogu da ugroze i zdravlje svojih ukućana.

Očekujemo vd direktore da se u što kraćem roku obratite građanima Šapca a ne da beogradskim medijima.

#OstaniKodKuće Život ne sme da stane

Ivan Kovačević  

Exit mobile version