Nova ponižavanja građana Šapca

Samo za članove SNS-a i one koji to kane biti

Nakaradna, nelegalna i uzurpatorska vlast koja je okupirala Šabac ne bira način kako da ponizi građane. Stičem utisak da je to i jedini cilj ova napredne kamarile. A najnoviji primer, koji oni i ne kriju već ga i javno reklamiraju na svom sajtu, je takozvani „sastanak sa građanima“.

Zamislite, u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, subotom, organizuju se sastanci sa građanima i razgovara o problemima i nalaženju načina da se oni reše!!!??? (Neko bi trebao da im kaže da više nisu opozicija već VLAST)

Danas su sa „građanima“ razgovarali gradski funkcioneri:

  1. Nikola Begović, v.d. direktor JKP „Stari grad“ koji je za nepunih godinu dana, svojom nesposobnošću, doprineo da Šabac više liči na kasabu nego na moderan i čist, evropski grad kakav je do skora bio;
  2. Borko Jekić, načelnik komunalne policije koji je na to mesto postavljen na osnovu partijske kvalifikacije, jer ni jednu drugu nema, sa ciljem da štiti kriminalce i štetočine koji po našem gradu vršljaju kako im je volja;
  3. Mladen Čolić, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Šapca, poznatiji po nadimku „Borić“ jer je neke sadnice borova kupljenih sredstvima MZ „Čavić“ posadio u svom dvorištu. Mada, ovaj lik je vezan i za aferu partijkog zapošljavanja odnosno kupovinu radnih mesta o čemu sam davno pisao.

18.09.2021.

GO SNS ŠABAC: RAZGOVORI SA GRAĐANIMA

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, i ove subote 18. septembra, organizovan je sastanak sa građanima. O problemima i nalaženju načina da se oni reše, sa Šapčanima su razgovarali Nikola Begović, v.d. direktor JKP „Stari grad“, Borko Jekić, načelnik komunalne policije i Mladen Čolić, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Šapca.

Među najveće probleme sa kojima se naši sugrađani suočavaju je nerešeno pitanje vodovodne i kanalizacione mreže, što je posebno izraženo u seoskim sredinama. Na sastanku se razgovaralo i o drugim infrastrukturnim pitanjima, odnosno o mogućnosti da se višedecenijski problem koji građani imaju, posebno po pitanju putne mreže, reši.

Šapčani su ukazivali i na probleme koji se tiču pomoći socijalno ugroženim kategorijama, a razgovaralo se i o potrebi većeg zapošljavanja građana. Sastanci u Gradskom odboru Srpske napredne stranke između građana i funkcionera naše partije, najbolji su način da se u direktnoj komunikaciji uoče problemi i da se oni brže i efikasnije reše.

Podsećamo naše sugrađane da svake subote u periodu od 10 do 14 sati u prostorijama odbora, koji se nalazi u Šapcu u ulici Tiršov venac br. 2, mogu razgovarati sa poverenicima, direktorima i načelnicima gradskih službi.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

Pa sad, poštovani sugrađani, pogledajte ko će i gde vaše probleme da rešava. Samo treba da dođete.

Očito je da je ova komedija namenjena isključivo zatucanim (da ne upotrebim neku drugu, prikladniju, reč) članovima Srpske napredne stranke koji još uvek veruju u bajke ili se nadaju  da će nešto „preko veze“ završiti u svoju korist. Mufte! Ali i za one lakoverne koji treba da postanu članovi SNS-a, naročito sad kada se spremaju novi izbori. Samo da progutaju durdubak.

Naravno, sa marsa se vidi da je ovo obična nameštaljka i politička reklama za SNS. Jer da su ovi gradski funkcioneri imali želju da istinski razgovaraju sa građanima, za dobrobit i prosperitet grada iz čijeg budžeta primaju platu, ne bi to radili po direktivi u prostorijama političke stranke već u nekoj od brojnih prostorija gradske uprave. Dunjića kući, recimo.

Mada, postavlja se i jedno veoma logično pitanje: Da li se gore nabrojana gospoda pitaju za bilo šta ili samo sprovode naredbe sa „vrha“?

I tako sve dok vi, građani Šapca, ćutite podvijena repa i svakodnevno trpite raznorazna poniženja oni će nastaviti sa uništavanjem grada. A ono što je posebno zabrinjavajuće, i što naprednjačka vlast jedino dobro radi, je sve vidljivija podela među građanima začinjena stvaranjem mržnje i zavade.

Vreme je (mada ga nema puno) da svi dobro razmislimo šta nam je činiti.

Oni ili mi – MARŠ IZ ŠAPCA!

Ivan Kovačević   

Exit mobile version