Njuz.neta stiže i u Šabac

Nakon uspešnih gostovanja u Kikindi, Gornjem Milanovcu i Šidu, ekipa Njuz.neta stiže i u Šabac. Tribina pod nazivom „Sadašnjost Srbije“ održaće se 30.aprila u 19h u pivnici „Flojd“, a specijalni gost biće novinar i jedan od autora emisije „Dobar, loš, zao“ Nenad Kulačin.

Glavne teme ovih tribina su aktuelno stanje medija i slobode govora, koliko danas ima pritisaka i koji su sve mehanizmi za prepoznavanje lažnih vesti. Jedna od tema je i uloga humora na medijskoj sceni, kao i uticaj satire na društvo.

Ekipa Njuz.neta organizuje ove tribine treću godinu zaredom sa ciljem da utiče na razvoj medijskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.

„Bili smo u Šapcu više puta do sada ali uvek mu se rado vraćamo zbog gostoprimstva Šapčana koji nas svaki put lepo ugoste. Ako je u toku čuveni šabački vašar, odvedu nas čak i da vozimo one autiće na struju i nabadamo krušku. Ovog puta za naše domaćine imamo jednu dobru, ali nažalost i jednu lošu vest. Dobra vest je da će nam na tribini gost biti Nenad Kulačin. Loša vest je da će nam na tribini gost biti Nenad Kulačin. Vidimo se!“, izjavila je ekipa Njuz.neta

Nakon šabačke tribine, publiku očekuju tribine u Leskovcu i Aleksincu.

Exit mobile version