NEBEZBEDNI PRUŽNI PRELAZI

2
I pored velike pompe, u predizbornoj kampanji, u kojoj su učestvovali svi relevantni politički činioci uključujući i ministarku Zoranu Mihailović pružni prelazi u Šapcu i dalje nisu bezbedni. Zahvaljujući našim sugrađanima “Podrinske” su u nekoliko navrata objavljivale fotografije i video zapise sa ovih prelaza na kojima se jasno vidi da rampe nisu spuštene u trenutku prolaska voza. Nažalost po ovom pitanju niko se do sada nije oglasio, ni Železnice Srbije ni ministarka Zorana Mihailović. Rampe koje ne rade predstavljaju veću opasnost po učesnike u saobraćaju nego da ih uopšte nema. Na svu sreću, bar do sada, niko nije nastradao zbog nesispravnosti ovih uređaja. Treba li to da se dogodi?
Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Dusan Petrovic

    Odluci se da li je Zoranin ili Zelenkov jer kad ga Zorana otvori Zelenko se javi da je njegov a sad vidim gazda rekao da ga pljujes pa onda neka bude Zoranin. Sram te bilo ljigo od coveka.

    • Adrijana Simic

      Ocigledno kako im kad sta odgovara tako i pricaju, pljuju… Sramota! Hoce li ikada stati iza svojih reci? Sad kad je u kvaru, onda je Zoranin, a dok jeradio Zelenko tvrdio da je njegov.

Leave A Reply