Nataša Jeremić: Vučić treba da se stidi

1

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, izjavila je danas da premijer Srbije treba da se stidi zbog saopštenja potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenka Jovanova, koji je rekao da ona upravlja narko tržištem u Srbiji i naglasila da ne prihvata njegovo izvinjenje.

„Aleksandar Vučić se jutros izvinio građanima Srbije, govorio je o normalnoj i pristojnoj Srbiji. Šta na to reći? Ja kao građanka Srbije ne prihvatam njegovo izvinjenje i mislim da treba da se stidi zato što on stoji iza ovog saopštenja. U svakom slučaju je znao šta će pisati u ovom saopštenju. Van svake pristojnosti je što se oglašava i govori o pristojnoj i normalnoj Srbiji“, istakla je Nataša Jeremić.

„Pošto sam prinuđena da odgovaram na stvari koje se pominju u saopštenju da ja upravljam celokupnim narko tržištem. Strašno je što ovo izgovaram, ja nikada nisam bila u kontaktu sa bilo kakvim narkoticima. Deset godina nisam popila ni čašu vina i nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. I on to zna. Aleksandar Vučić to zna i strašno je što je dopustio da ovakvo saopštenje izađe u javnost“, ocenila je Nataša Jeremić.

Nataša Jeremić je rekla da je strašno što Vučić posle višemesečnih laži o njenom suprugu počeo da govori i o njoj.

„Ne znam šta mogu da očekujem sutra. Da mi možda podmetnu drogu. Ja se zaista plašim. Prvi put se u svom životu plašim jer ne znam šta od njih može da se očekuje. Očigledno su spremni na sve i to su pokazali ovim saopštenjem“, rekla je Nataša Jeremić.

„Pitam se gde je granica svega ovoga i stvarno nije važno ni da li smo politički protivnici. Ne treba svi da mislimo isto. Aleksandar Vučić je rekao da treba svi da živimo u pristojnoj i normalnoj Srbiji. Ali mi ne živimo. I za to je on kriv“, navela je Nataša Jeremić.

On je istakla da je ovo saopštenje usledilo posle šest meseci konstantnog plasiranja laži o Vuku Jeremiću u medijima.

Nataša Jeremić je pozvala svoje koleginice novinarke da spreče da se bilo kome desi ono  se njoj dogodilo.

„Ako budem odlučila da tužim nekoga, sigurno će to biti i Aleksandar Vučić“, rekla je Nataša Jeremić, navodeći da će se o ttužbi konsultovati sa advokatom, ali da će ih najverovatnije tužiti.

 „Da li mi imamo ikakvih sumnji da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja je napisana i koja odlazi iz njihovih štabova. On kontroliše svaku reč koja ide u 90 odsto medija u etar, a kamoli ono što odlazi iz njegovog izbornog štaba ili njegove stranke“, ukazala je Nataša Jeremić.

Natašu Jeremić su na konferenciji za novinare podržale njene koleginice. „Mnogo mi znači podrška. Hvala vam što ste došli. Znam pod kakvim pritiscima rade i znam da im nije jednostavno. Hvala vam svima što ste došli, pre svega mojim kolegama sa RTS-a. Hvala vam na hrabrosti, hvala vam na podršci“, zaključila je Nataša Jeremić.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Sramota. Nisam čak ni sigurna koliko je Vučić znao u tom trenutku za to, jer ovi njegovi psi koji hoće da mu se dodvore kako bi dobili funkcije, rade najprljavije stvari koje čovek može da zamisli. Svesni su, ako on izgubi da će oni ostati NIŠTA. A to su obično bednici, koji ne bi stigli bez politike ni do mesta domara, da ovakve strašne stvari ne podmeću drugima. Žena baš, baš izgleda kao najveći narko diler i na našu žalost, takvih zlih ljudi ima i na našoj lokalnoj političkoj sceni, na poslu, ili u okruženju. Jer oni su mali. A mali žele da porastu, a ovo je njihov način da misle kako su porasli.

Leave A Reply