Naprednjaci blokirali „Podrinske“

2

Ovako izgleda sloboda medija i „evropski put“ Srbije u režiji Srpske napredne stranke. Postoji samo jedna istina – njihova. Sve drugo se blokaira. A „Podrinske“ su prve na njihovoj crnoj listi.

Zašto me to ne čudi?

Poštovani botovi, koji upravljate face book stranicom Srpske napredne stranke zašto vam smeta sučeljavanje mišljenja na vašoj stranici? Zato što nemate odgovor na istinu? Zato što sve veći broj vaših članova više veruje nama (čitaj istini) nego lažima „velikog majstora“ lože besčasnika šabačkih naprednjaka i potrčka.

Podelili ste se u nekoliko frakcija, mrzite se međusobno „k’o kerovi“ a članstvo vam je „sluđeno“. Prinudno se „udružite“ samo pred nekakve izbore kako bi „velikom majstoru“ lože besčasnika šabačkih naprednjaka i potrčku novim obmanama i lažnim obećanjima pomogli da neki „naivci“ ponovo glasaju za njih i tako im omoguće da „pobede“.

Kako je podrška članstva sve manja tako su laži, pretnje i ucene sve veće. Kao i vaša panika.

Bilo kako bilo verujem da ćete uskoro, vrlo uskoro, otići na đubrište šabačke političke scene. Ostaće samo priče i „legende“ o vama kojima će roditelji plašiti svoju decu:

Bio jednom jedan „veliki majstor“ lože besčasnika šabačkih naprednjaka sa sve potrčkom i botovima… ako ne budeš učio školu moraćemo da ti kupimo diplomu…

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Ja nisam ni za jednu stranku, niti me interesuje. Al brate preteraste. Ubedite nas da je Dusan Petrovic posteniji? Nemanja Pajic? Jad i beda!

    • Podrinske

      Ovo je lični odgovor i nema veze sa “Podrinskim”
      Recimo da je sve što ste rekli tačno. Ali, da li oni koji bi trebalo da dođu na vlast treba da budu gori od ovih koji su sada na vlasti. A dr Pajić i “svita” to sigurno jesu.

Leave A Reply