Ministar lažov

3

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Da je dogorelo naprednjacima do nokata u vezi dešavanja u OŠ “Jevrem Obrenović”, to smo znali, ali da im je dogorelo do mozga i zdrave pameti, e to već nismo. U svojoj gluposti i načinu smene direktorke Jelene Jevrić, načisto su pobudalili. Prvo, novopostavljena direktorka, učiteljica Svetlana Ceki, Cekili Stanković, odbornica SNS glavom i bradom, prvo što je uradila je na kvarno i protivzakonito deponovala svoj potpis, bez potpisivanja ugovora o radu, za čije zaključenje je isključivo nadležan školski odbor! U celoj toj priči oko smene stare direktorke i postavljenju nove, nema ni trunke pameti od strane SNS-a, a o zakonskoj proceduri da i ne govorimo. Za takva krivična dela, svi oni koji nisu članovi SNS- a moraju u zatvor, jer to je ozbiljan privredni prestup koji ostavlja mnogo prostora za  muljačinu, špekulacije, pronevere i da ne nabrajam dalje. Kao volovi, glupi SNS članovi i savetodavci drage mi Ceki Cekili, nisu imali ni znanja a ni strpljenja da smene školski odbor i celo njeno postavljenje uvedu u koliko-toliko admistrativno – proceduralne tokove. Ee, takva procedura bi potrajala a bizgovima i našoj Ceki Cekili se iz nekog razloga strašno žurilo. Dakle, ludaci na kvadrat. Na celu tu priču i to sumnjivu, da Jelena Jevrić, bivša direktorka, nije dobro prebrojala učenike u dva razreda, u javnost izlazi prosvetni ministar za skupštinskom govornicom i decidno optužuje Jelenu Jevrić da je ukrala 7 miliona dinara, te da je zbog toga smenjena! Da li ste vi, dame i gospodo, svesni kakvu je optužbu na račun gospođe Jevrić izneo ministar Šarčević? U oba slučaja, nevinosti ili krivice svejedno, ovakva ministrova retorika se kosi sa zdravim razumom. Reći javno za nekoga da je ukrao a pri tome si ministar, totalno je ludilo, bez ikakve pravne argumentacije i pri tom, kršenja prezumpcije nevinosti! Pokupio Šarčević Vučićeve manire ali npr. da je gospođa Jevrić zaista ukrala 7 miliona dinara i da za to postoji najmanji dokaz, već bi ona uveliko sedela u pritvoru, čekajući suđenje koje bi bilo pompenzno najavljivano. Kada je Šarčević ukapirao da je sa smenom Jelene Jevrić, pojeo jedno veliko govno u političkom i pravnom smislu, posegao je za lažima i to na isti način kao što su to radili Gebels i drugovi 30-tih godina u Nemačkoj. Da, ova optužba Jelene Jevrić, da je ukrala, je naša “Kristalna noć”, naš totalni mrak, identičan onoj tami kada su za paljenje Rajhstaga optuženi Jevreji, te stvoren manijakalni prostor za uništenje svega jevrejskog. Da li se neko u Srbiji zapitao, ako je ministar u stanju da izgovori ovako nešto za jednu malu provincijsku školu, šta je tek u stanju da kaže i uradi u slučaju kada mu se budu ozbiljnije uzdrmali SNS-Vučićevski politički temelji? Mene je toga i takvih ludaka strah!

P.S.

Kao što nađu nekog sitnog narkomančića da šara po gradu, za male pare i vutru pride, tako će isto naći par budala da ubijaju i prebijaju ko im se ne sviđa. Fašizam-kristalna je noć u Šapcu, gradu bijelome.

Facebook komentari

Discussion3 Comments

 1. Bramimir Kovacevic

  Radite sta god hocete sa Jevrickom to je Zelenovicev pulen.
  Neka ostavi samo nasu decu na miru.
  Neka podnese krivicnu prijavu porotiv Sarcevica jer je poznata po tome da prijavljuje sve i svakoga od kosmija do rodbine. Zelenovic ce joj pomoci al malo sutra.
  A sto je pozivala nas roditelje na proteste pa i nasu decu. Sto je vrsila pritisak i na kolege da pristupe sindikatu i sto je zelela da formira strajkacki odbor pa nije uspela.
  Sto je ometala nastavu.
  Sposobna je na sve pa onda i na ovo sto ministar govori.
  MINISTRE SUSPENZIJA ZBOG ZLOUPOTREBA SLUZBENOG POLOZAJA I TEZE POVREDE RADNE OBAVEZE.

 2. Bramimir Kovacevic

  Pored svega sto je uradila sad tuzi ministra pa sto je uradila sad kriva i bivsa direktorka.
  SAD CETE IMATI PRILIKU NA SUDU I DA DOKAZETE SVE.
  LAZETE SVE KAO I ONAJ ZELENOVIC.

Leave A Reply