Metastaza

2

LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Vidim, opet nas pojedini prozivaju za Skupštinskom govornicom a opet neki majmuni, čujem, šalju nam pozdrave preko društvenih mreža… A šta reći, do nasmejati se i zaključiti da pojedina govna nisu dorasla, kako ni političkoj situaciji u gradu, Srbiji, tako ni da se bavim više njima poimence, jer su u međuvremenu postali potpuno nebitni likovi! Znate, kažu mi ovi iz SNS-a, bitan si politički subjekat u gradu ako te „potkače Podrinske“… I naravno, ne mogu se ni ja a ni „Podrinske“ baviti šupcima i onima koji su precrtani od beogradskih vođa, kao eventualno političko oružje da se u Šapcu promeni vlast. Ovi što su se proteklih meseci kurčili po medijima i javnosti da će smeniti gradsku vlast, su elegantno „dvojkirani“ i potpuno stavljeni u treći plan kada je reč o budućnosti SNS-a u Šapcu… Još se malo kuropecaju ali i sami su svesni da su ispali somovi i pojeli jedno veliko govno… Tako je, politika je surova i ne može se politikom baviti iz hobija, kao, eto, usputna nam je delatnost… Upravo to je ključ šabačkog neuspeha SNS-a jer je reč o golim amaterima, koji o politici zaista ne znaju ništa! Iz tog razloga, što je reč o amaterima, još uvek imaju u Šapcu povereništvo i tutore sa Uba, iz Rume, iz Koceljeve i Beograda! Dakle, pacer do pacera i svi do jednog su politički nepismeni a ovi što su im ranije „pretrčali“ su pokazali javnosti koliko ništa ne znaju i koliko imaju loše procene… I šta ćemo sad, pitam ja vas ovako javno? Pametniji odbornici vas napuštaju i ono što ste imali nemate više, između sebe se svađate kao kerovi, lažete jedni druge… I da ne nabrajam više. Kako niste ukapirali da vam je centrala u Beogradu spremila „svilen gajtan“ i da će vas sve zameniti i postaviti novu ekipu, koja će krenuti u predizbornu kampanju za 2020-tu godinu, kada nam opet stižu redovni lokalni izbori!

P.S.

Pa ljudi moji, još nije razrešena dilema ko će biti direktor bolnice a kada će, to niko živi ne zna… Te dr Popović sutra postaje direktor, te dr Zora ostaje do kraja mandata, te dr Popović dobio potpis ali ne i ustoličenje, te dr Zori obećano da ostaje direktor… I tako u krug… Luda kuća putujuća u SNS-u!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Sreca vasa, sto su vam jedina opozicija u Sapcu ovi nepismeni, napredni debili. Trebalo bi u dupe da ih ljubite, tako tupave i nesposobne, a zeljne vlasti i lopovluka. Da nije njih, koji vrebaju vlast iz prikrajka, narod bi vas prevaspitao govnjivim motkama i pobacao u kontejnere, bagro lopovska. Sapcu je neophodan spisak partijske bagre i sljama i lokalni pokret koji ce se baviti kriminalom druzine Dusana Petrovica i zahtevati hapsenja.

  2. O čemu pričate? Dr Popović da bude direktor bolnice,pa to je dno dna! Covek bez karaktera,koji vrsi pritisak da se daju ljudima otkazi posle šest godina rada! Nije vredan pomena! Dr Zora Nikolić jedina prava čestita žena,doktor,stručnjak,pre svega čovek!

Leave A Reply