Lični stav. Hanibal Kovač

1

Đoković Nole

 

Jooj, što ja volim toga dečka. Ma, miliji mi je i od Tita i od Draže, miliji mi je i više ga volim nego samoga sebe… Drhtim nad svakim njegovim poenom i egzaltira me svaka njegova titula. Mada, nikada nisam uzeo reket u ruke i o tenisu ništa ne znam al’, brate, lepo mi je kada raščenjava razne belosvetske teniske zvezde i zvezdice…

Nego, Nole taj i takav kakav jeste, neće više da igra za reprezentaciju dokle god je SNS tu oko Teniskog Saveza Srbije a selektor Obradović novoimenovani Vučićev narodni poslanik. U Torontu, nacrtavši žutu patkicu pred celim svetom, jasno je stavio do znanja šta misli o Savamali, fantomkama, bagerima, rušenjima, a i samom Vučiću. Ili Nole ili Obradović na Olimpijadi! Svi se ukenjali da je veliki skandal na pomolu, pa posavetovali teniskog selektora Obradovića da ne putuje sa reprezentacijom u Rio na Olimpijadu, jer u tom slučaju ode Nole svojoj kući i svome detetu, a vi se igrajte na Olimpijadi sporta i politike. I, eto, bivšeg tenisera Vemića koji će na Olimpijskim igrama, kao Noletov drug, menjati selektora.

Naravoučenije: Ne zajebavaj se, Vučiću, sa Noletom, jer ti je to unapred izgubljena bitka i to među tvojim Srbima od Vardara do Triglava i od Čikaga do Tokija. Kakav, bre, Toma Nikolić, Vuk Jeremić, te ovaj državni ombudalesman, Pajtić ili već ko drugi…

NOLE ZA PREDSEDNIKA!

P.S. Interesantno mi je da o ovom političkom skandalu i sukobu sa Vučićem i SNS-om niko u zemlji ne sme da pisne. Nijedan medij a nijedan hrabriša od ovih silnih kolumnista po Beogradu. Nema veze, Beograd o tome bruji, a pičke ćute… NOLE KRALjU!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Kakve su ovo nebuloze, majko mila. Svakom Srbinu (a ubedjen sam da Djokovic to jeste), je cast da igra za reprezentaciju svoje zemlje, tj. za svoj narod. Po toj logici, nasi kosarkasi su trebali 90tih da odbiju da igraju za reprezentaciju, jer je Sloba bio olos? Kad bi sportisti gledali koja je partija na vlasti, pre nego sto odluce da li ce igrati za reprezentaciju, nikad ni jedan ne bi igrao, jer su ovde vec tradicionalno, decenijama u nazad, na vlasti iskljucivo teska govna.

Leave A Reply