Ja garantujem

RADI SE PO ZAKONU

Da se razumemo, o Aleksandru Saši Pajiću, čoveku, sumnjivom doktoru fizičke kulture i profesoru fizičkog faspitanja koji ne zna da pliva, nikada nisam imao pozitivno mišljenje. Još od vremena kada je pretio da će mi dete, zbog njega, izubiti školsku godinu samo zato što zbog „puknutog“ ligamenta nije moglo da igra odbojku. A i u proteklih nekoliko godina imao sam prilike da na svojoj koži osetim sav repertoar laži ovog monstruma.

Međutim, ono što je ova patološka lažovčina izgovorila danas za govornicom Skupštinom grada vređajući jednu ženu, nastavnicu, kojoj ta kreatura nije dostojan ni stope da ljubi, je slučaj za formiranje posebne etičko medicinske komisije.

Iako je gradonačelnik Nebojša Zelenović, taksativno, nabrojao sve zakone i propise (i sramotu) koji su imenovanjem odbornice Svetlane Stanković za v.d. direktorku škole prekršeni, a u čemu je Pajić dobrano učestvovao, ovaj licemer je pokušao da zastraši javnost (pre svega kolektiv OŠ „Jevrem Obrenović“) pretnjama lažnom krivičnom prijavom koja je protiv čestite Jelene Jevrić podignuta jer im se suprostavila. A njegova šizofrenija je išla do toga da je pominjao i Sud za organizovani kriminal. Strašno!

Ipak vrhunac budalaštine je bio kada je ovaj „stučnjak“, za sve osim pilivanja, izjavio:

– Zakon nije prekršen. Ja garantujem!

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version