Izbori u Demokratskoj stranci

2

Dušan Kostadinović predsednik Gradskog odbora Šabac

Gradski odbor Demokratske stranke Šabac održao je u subotu, 10.6.2017. godine, redovne izbore za predsednika i 23 člana stalnog sastava gradskog odbora. Izbori su protekli bez neregularnosti.

Članstvo je imalo priliku da direktno odlučuje o tome ko će činiti rukovodstvo lokalnog DS. Neposredni izbori su samo još jedan od demokratskih procesa kojim Demokratska stranka pokazuje da se za demokratiju ne zalaže samo deklarativno, već da sve one demkratske principe koje zastupa, na prvom mestu, primenjuje unutar svoje organizacije.

Pored šabačkog odbora, još oko 60 odbora širom Srbije kojima je istekao mandat, proćiće kroz ovaj izborni proces.

Za predsednika Gradskog odbora Šabac izabran je Dušan Kostadinović, zamenik gradonačelnika.

Ono što je sigurno jeste da će Demokratska stranka u Šapcu zahvaljujući ovim izborima postati jača, bolje organizovana i spremna za sve ono što nas očekuje u narednom periodu.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Sedamnaestogodišnji lopovi drže grad u izolaciji.Sledece godine slave punoletstvo u opsadi ovog grada.Slučajno je nikla samo jedna fabrika za sve te godine i to je sve.Svuda samo njihovi se zaposljavaju.Ovaj narod ovde kao da glup,lud i nenormalan što ih ne skine.Mi ostali, smo svi njihovi taoci.A ovaj predsednik je tako neharizmatičan, bezličan i nije nikakav autoritet.Svašta.

  2. Pored ovog smesnog lika bez dana radnog staza, moze li se znati koji su to jos genijalni umovi izabrani od strane druzine, odgovorne za 17 godina ovakvog stanja u Sapcu?

Leave A Reply