Gudra

1

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Sitne čestice muzike i tonovi razbijeni na atome, inspirativno deluju na moje ganglije moždane. Možda ne, možda da! Ko bre da mi zabrani da se viđam sa gospođom Merkel? Hoćete vi da mi zabranite da se viđam i razgovaram sa Putinom ili da pijem konjak sa Makronom… Šta je bre secikese, sve vas Đilas plaća, ja bre radim 400 dana u godini! Ne spavam!…. Šta bre Stefanovićev otac, niti radi, niti je zaposlen i kakve veze on ima sa prodajom oružja mojim prijateljima arapima?….. Nikakve, nego, ovaj digitalni put sa softverom iz NASE, sam će da vozi automobile! Ima da vozi, vozi, da vozi, da vozi…. Joj brate Andreje, al je dobra ova „Jovanjica“! Uh, al’ me radi! Intergalatički značaj našeg partijskog ustrojstva, proporcionalno je jednak amebama u Atlantskom okeanu. Toliko smo tebra jaki. Blago nama sa digitalom, amebama, nagojenim komarcima i frustriranim bumbarima. Joj brateee! Uh, al me radi! ‘Ajmo na sever kao nekad, da kličemo „Zvezdi“ a može i Karlobagu i Ogulinu. Jebo te, malo me glava boli, od čega, da mi je znati! Da nije Kolovija prsk’o? Ćut` samo da Beba ne sazna! A i onaj matori Corax, nacrta kako tucam Justiciju! Ja bre ne tucam, nego guzim! Ej, dobra ova gudra! Kud nas provališe majku mu!

P.S.

Ivanjica, „Jovanjica“, Surdulica, Mitrovica, Pambukovica, svejedno, gde god hektar vidiš, ti žbunak zasadi. Samo nemoj da nas opet provale, pa ćemo morati onog klempavog umesto Vučevića da angažujemo da nas prijavi Zagorki ili Zagorci, ‘bem li ga kako se kaže!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Nastavak: Uh al dobro radi, pa mi se sve pricinjava da su Zagorku postavile one demokrate dok su bile na vlasti i da su bili prezadovoljni sa njom. U brate al me udara dobro pa mi neki glas govori da je Zelenovic danas osudjen zbog pronevere 5 miliona evra opstinskih para, ali sta ga briga sa tolikom lovom moze u Kolumbiju pa sve u nos. Au brate dal ovo popusta pa mi se sve cini da ce u zalbenom postupku da se poziva na zastarelost, umesto da pokusa da dokaze da nije uzeo te pare, uostalom brate sto bi i dokazivao kad mu je lepo sa tolikom lovom, zgrada Sabacke opstine moze da se beli kao sneg na Alpima.

Leave A Reply