Gradsko veće: Raspoređena sredstva za projekte koje su predložili građani

2

Gradsko veće Šapca usvojilo je danas predlog rešenja da na mesto načelnika Gradske uprave grada Šapca bude postavljena Jelena Jekić, dipolomirani pravnik.

Veće je usvojilo i predlog Odluke o raspodeli i iznosu sredstava za finansiranje projekata koje su predložili građani kroz Participativno budžetiranje u 2017. godini.

Odlukom je definisano da 10 miliona dinara bude raspoređeno za realizaciju projekata u selima i gradu, među kojima su poboljšanje bezbednosti u saobraćaju, uređenje plaže, igrališta i česme na Starom gradu, lift na Gradskom bazenu namenjen osobama sa invaliditetom i drugo. Sela će biti bogatija sadržajima za igru, sport i rekreaciju, pojedini spomenici u centrima dobiće novi sjaj, a groblja poboljšanu infrastrukturu.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Zasto lift na bazenu nije bio predvidjen projektom i izgradjen kad je trebalo? Nije bilo dovoljno para, 400 miliona dinara kredita? Pod hitno treba napraviti spisak za hapsenje, ovih sega -mega fikusa iz gradskog veca, koji cutanjem ucestvuju u nevidjenim muvacinama i pljacki.

  2. “…,a groblja poboljsanu infrastrukturu!?!” Kako to surovo zvuci!!!! Pa da, ” malo” ste uzeli na bazenu, moze jos neka kinta da se skine?!!

Leave A Reply