Gradonačelnik od „šećerleme“?

Samo da nam On ne pokisne!

I tako, opet je nevreme pogodilo Šabac i opet je kiša „potopila“ znatan deo grada. Oni kod kojih je „proradio“ čivijaški duh doživeli su ovo kao „zabavu“ i iskoristili su priliku da pecaju na šabačkim ulicama (ne znam da li su pokušavali da „upecaju“ gradonačelnika), da se voze čamcem… da se zabeleži i ostane upamćeno. Međutim, mnogi sugrađani su doživeli znatnu štetu i njima svakako nije bilo do šale. I, kao i u prethodnim slučajevima niko iz lokalne vlasti nije izašao na „teren“ da se upozna sa problemima građana. Čak, šta više, gradonačelnik je, po hitnom postupku, otkazao sve „aktivnosti“ i negde pobegao. Da li se sakrio u „mišju“ rupu nije mi poznato (mada, po gabaritu na sve drugo liči samo ne na miša)?

I sad, ponovo i ponovo, javno postavljam pitanje:

– Da li se to dr. Aleksandar Saša Pajić opet uplašio vode ili ga problemi građana ne interesuju?

Potpuno sam svestan da se očekuje poništenje izbora u Šapcu i da je dr. Aleksandar Saša Pajić krenuo u kampanju „šljunčenja“ seoskih sokaka pa mu, u ovom trenutku, problemi građana nisu potrebni. Računa, kao i obično, na „kratko pamćenje“ i da će građani, sa novim suncem, sve ovo zaboraviti.

Ipak, ostaje „gorak“ ukus. Mada, možda je On sazdan od „šećerleme“ pa nije zgodno da pokisne! Da se ne istopi! A šta ćemo onda mi bez njega? Jadni i kukavni!

Dr. Aleksandre Saša Pajiću zar te nije sramota? Zar da te ja podsećam na obaveze?

Ivan Kovačević

Exit mobile version