„Gomex“ otvorio novi supermarket u Šapcu

1

20161008_0904251

Kompanija „Gomex“ otvorila je danas novi supermarket u Šapcu u ulici Kralja Milutina. Ovo je njihov jedanesti objekat u našem gradu u kome će biti zaposleno 36 ljudi. Gradonačelnik Nebojša Zelenović svečano je otvorio objekat sa direktorom kompanije Goranom Kovačevićem i tom prilikom poželeo rukovodstvu uspešno poslovanje.

-Čestitam Goranu Kovačeviću i kompaniji „Gomex“ na tome što su u ovako kratkom roku napravili jedan ovako kvalitetan objekat sa kvalitetnom ponudom. Grad Šabac podržava i domaće i strane investitore, ali je veoma važno da sa svakim od njih imamo jako dobru komunikaciju. Od početka izgradnje objekta mi sa kompanijom „Gomex“ imamo odličnu saradnju, trudili smo se da odgovorimo na sve njihove zahteve, kako bi u najkraćem mogućem roku, a naravno, u skladu sa konkurencijom na tržištu, oni bili jedan od prvih objekata koji se otvara na ovoj novoj lokaciji. Istovremeno, želimo da tržišno razradimo ovaj deo grada i da podignemo kapacitet i potencijal za dalji razvoj nekretnina u ovom delu grada, jer je to naš osnovni cilj. Siguran sam da ova kompanija, kao i naši drugi partneri u gradu, mogu da odgovore na zahteve naših sugrađana- rekao je Zelenović.

20161008_0847181

U okviru kompanije radi preko 1.500 ljudi, dok će u šabačkom objektu biti zaposleno 36 novih ljudi.

Direktor „Gomex-a“ Goran Kovačević pohvalio je dobru saradnju sa Gradskom upravom, zahvaljujući kojoj je posao završen u najkraćem mogućem roku.

-Ono što odvaja „Gomex“ od drugih sličnih kompanija najbolje je rečeno u našem sloganu „Kod nas znate šta kupujete“. Mi se zaista trudimo da naši proizvodi budu provereni i bezbedni, da nisu bazirani samo na ceni, jer smatramo da je poverenje potrošača nešto što se dugo gradi i osnov da mi dalje opstanemo. Zaista sam zadovoljan saradnjom koju smo imali na lokalu. O tome govori podatak da je ovo naš jedanaesti objekat u Šapcu, dok u Zrenjaninu, gde nam je sedište, imamo 16 objekata. Zahvalan sam gradonačelniku i njegovom timu što su omogućili da se ovaj posao završi bez ikakvih problema- istakao je Kovačević.

D.Dimitrijević

Facebook komentari

Discussion1 Comment

Leave A Reply