Eto, sad mi ga je, Vučića, pomalo i žao

„ŠTA JE MAJKA RODILA ČEMU LI SE JADNA NADALA“ – POSVEĆENO ŠABAČKIM „DOKTORIMA“: PAJIĆU I BIRMANČEVIĆU

Prolaze, dani, prolaze nedelje. Strasti i emocije se polako stišavaju a poseta predsednika Srbije lagano pada u zaborav.

Međutim, ostaće zabeleženo da je predsednik Vučić na sopstveni miting, u Šabac, došao tek u „zaustavnom vremenu“, sa velikim zakašnjenjem, što jasno pokazuje da su „doktori“ uprskali stvar. Ono što dodatno zabrinjava je i to što do, danima najavljivanog, razgovora Predsednika sa „građanima Šapca“ nije došlo. Vučić je na miting dotrčao kroz zgradu MUP-a i na isti način otrčao nazad. Bez euforije i izliva „nežnosti“.

Tragedija za „doktore“ je to što je predsednik Vučić, kako to sam reče, visok čovek pa može daleko da vidi. A imao je šta i da vidi. Ista lica koja su ga ceo dan pratila i sa kojima je imao prilike da priča od Bogatića, Loznice, Ljubovije, Koceljeve pa do Vladimiraca „popunili“ su glavnu šabačku ulicu sve do Kulturnog centra!!!??? Ni umornom predsedniku ni još umornijim i iscrpljenim građanima, koji su od ranih jutarnjih sati „trčali“, sa oko sedamdesetak autobusa, za svojim partijskim vođom kako bi mu dočarali „veliku“ podršku naroda, nije u Šapcu bilo do bilo kakve priče. Ni do izliva „velike“ ljubavi i stilu: „Volim Te više od rođenih unuka“!!!?? Svi su jedva čekali da se ova „komedija“ što pre završi i da odu svojoj kući.

 

Nesposobni „doktori“ ponizili svog predsednika

Već mesecima, iz broja u broj, pišem i tvrdim da su dvojica šabačkih „doktora“ obični nesposobnjakovići i lažovi. A niste mi verovali!? Mesecima pišem da vas, poštovani sugrađani, bezočno lažu preko lokalne televizije u „zakupljenom“ terminu, pokušavajući da prikažu sebe kao „spasitelje“ Šapca, od „loše“ vlasti gradonačelnika Zelenovića. Mada, u neku ruku, to je u redu, imaju pravo da nas lažu. Jer, ko smo im, uostalom, mi? Na slavu im sigurno nećemo doći. Ali tu se „doktori“ nisu zaustavili. Očito da im se laž osladila pa su pokušali i svog predsednika „žednog“ preko Save da prvedu. Jer, ko zna šta su mu lažovi obećali kada je, „jadan“, pristao da u Šabac dođe.

Eto, sad mi ga je, Vučića, pomalo i žao. Prevarili su ga i ponizili njegovi „doktori“ toliko da se to rečima ne može opisati!

Ivan Kovačević (sećanje na 20.09.2018.)

Exit mobile version