Ekipe JKP „Stari grad“ od ponedeljka u normalnom režimu rada, građani se mole za strpljenje

0

Zbog nevremena koje je u nedelju uveče pogodilo Šabac, JKP „Stari grad“ je određen broj zaposlenih morao da preusmeri na poslove otklanjanja posledica elementarne nepogode, što je prouzrokovalo kašnjenje u rasporedu odnošenja smeća. Direktorka tog preduzeća Snežana Đokić navodi da će se od sledeće nedelje sve odvijati po uobičajenom rasporedu.  

-Zbog elementarne nepogode pre nekoliko dana, imali smo vanrednu situaciju u gradu i danima smo angažovani na otklanjanju posledica, pa smo neke ljude od ponedeljka povukli sa iznošenja smeća na te poslove. U ponedeljak smo kasnili sa smećem, ali se od utorka se desilo da su ponovo četiri kamiona van stroja. Osposobljavamo ih i vraćamo se u normalu. Izvinjavam se sugrađanima zbog kašnjenja u sistemu iznošenja smeća i molim ih za strpljenje i razumevanje. U narednih nekoliko dana ćemo to rešiti i od sledeće nedelje vraćamo se u normalan režim odnošenja smeća. Raspored iznošenja smeća objavljen je na sajtu preduzeća i počećemo sa podelom rasporeda na seoskom području sa datumima iznođenja komunalnog i ambalažnog otpada- ističe direktorka JKP „Stari grad“ Šabac.

Ona je  pozvala sugrađane da se za primedbe i sugestije obrate kol centru preduzeća pozivom na broj telefona 0800 200 015, kako bi ekipe što pre mogle da izađu na teren.

D.Dimitrijević

Facebook komentari

Leave A Reply