Druženje starih i mladih uz društvene igre

0

U Gerontološkom klubu

 

picture-148-1Susret učenika iz Osnovne škole ,,Laza K. Lazarević“ i članova  Gerontološkog kluba Šabac, koji je bio planiran u toku Dečje nedelje, realizovan je u ponedeljak 10. oktobra. Povod je i Mesec solidarnosti sa starim licima, koji ova škola već godinama poštuje i obeležava, a kada se i Gerontološki klub Šabac trudi da, pored uobičajenih aktivnosti, uvede i neke nove sadržaje, koji članovima Kluba nisu svakodnevno na raspolaganju.

Nesvakidašnje druženje petaka i njihove razredne Jelene Jovanović sa starima, koji su pokazali da još uvek nose u picture-150-1sebi mladalački duh, proteklo je u veoma prisnoj, vedroj i opuštenoj atmosferi. Koordinatorka Kluba Darinka Jovanović  potrudila se za srdačno gostoprimstvo, u kome su đaci uživali. Posle kraćeg programa  učenika, stari i mladi su druženje nastavili  igrajući društvene igre: ,,Ne ljuti se čoveče“, šah, karte i domine. Na kraju su proglašeni pobednici.

Deca su se od baka i deka rastala uz osmeh i žaljenje što je druženje  brzo završeno, ali i uz dogovor da se uskoro ponovi.

picture-141 picture-144-1 picture-145-1 picture-149-1

 

Facebook komentari

Leave A Reply