“Doktori”, gde ste, da ste hteo bih da znam!

Godinama šabački „doktori“, našim parama koje im je Vučić dao, zakupljuju termine na jednoj lokalnoj i jednoj, od skora, televiziji sa nacionalnom frekfencijom i organizuju „zakupljene“ konferencije za štampu na kojima, bez i malo stida, srama i osnovnog domaćeg vaspitanja, lažu građane Šapca o navodnim malverzacijama gradske vlast. I, to je, `ajde da kažem, u redu.

Međutim, kad za te naše pare, koje im je Vučić dao, „doktori“ počnu da lažu samog Vučića nastaju problemi. E, to, naravno, nije u redu.

Dakle, izgleda da su „doktori“, posle „veličanstveno“ organizovanog mitinga, održanog sredinom prošlog meseca u Šapcu na kojem je prisustvovao veliki broj „Šapčana“ od Koceljeve do Ljubovije i Andrejkinog „oduševljenja“ tom organizacijom, ostali bez finansijske podrške, naših para koje im Vučić daje, i mogućnosti da u „zakupljenom“ terminu emisija poput „Gost…“ ili „Aktuelno“ nastave da „prosipaju“ pamet, lažu i pokazuju sav svoj izraženi primitivizam, neobrazovanje, sklonost ka čaršijskim tračarenjima i veliko nevaspitanje ali i nepoznavanje elementarnih činjenica iz života grada u koji su došli da žive.

Ipak, našim parama koje im Vučić daje, „neki novi naprednjački klinci“ nastavljaju da zakupljuju termine… i pričaju… pričaju…

Međutim, u prošlu sredu, iz mišje rupe, pojaviše se „doktori“ na „konferenciji“ za štampu, plaćenoj naravno jer ko bi normalan došao da sluša njihove gluposti, na kojoj, sa vidnom dozom splasnutog entuzijazma „doktori“ pričaju kako neko nekog tera da mora sa sobom da povede još dvoje, negde…

Ne znam kako se vama čini, poštovani čitaoci, ali „doktori“ su GOTOVI. Skroz pobrljavili… Pa nije dvoje, „doktori“, već troje i to na miting „podrške“ vašem predsedniku… Recimo, u Šabačkoj bolnici ste to radili… Nemojte taj vaš veličanstveni „izum“ (za „Noblesovu“ nagradu) pripisivati bilo kome jer nije lepo da se oni (ti drugi) „kite tuđim (vašim) perjem“.

Rezime: „DOKTORI“, PUKLI STE!

(sećanje na 20.09.2018.)

Exit mobile version