Događaji koje ne smemo da zaboravimo

ORLIĆ: ZELENOVIĆ SE KORISTI I VIRUSOM DA BI PRODUŽIO VLAST

Samo pre nekoliko dana visoki funkcioner Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić, nezadovoljan činjenicom da šabački naprednjaci nisu uspeli da osvoje vlast u Šapcu ni pored ogromnog novca koji je dat građanima a ni pored sve pomoći kriminalaca iz brojnih mesta Srbije, obrušio se na Nebojšu Zelenovića optužujući ga da koristi vanredno stanje kako bi još malo ostao na vlasti. (poslušajte ovaj prilog)

To isto su govorili i neodgovorni odbornici SNS-a u Skupštini grada Šapca, pre svih, kandidat za novog gradonačelnika Aleksandar Pajić, lekari Popović i Peranović, medicinska „sestra“ Mijailović, Jovanović i mnogi drugi među kojima je „najborbeniji“, doduše na društvenim mrežama, bio vd direktor Zavoda za javno zdravlje Šabac.

Od ovog fascinantnog Orlićevog govora prošlo je samo pet dana. Za to vreme u Šapcu je od koronavirusa obolelo 293 (ukupno od početka epidemije 520) osobe a za još toliko građana se čekaju rezultati.

Opšta bolnica Šabac pretvorena je u kovid bolnicu čime je onemogućeno svim građanima koje, u narednom periodu, zadesi neka bolest ili neka sugrađanka mora da se porodi, da koriste usluge ove šabačke bolnice.

Dakle za samo pet dana neodgovornog ponašanja visokih funkcionera Srpske napredne stranke, ovde uključujem i Aleksandra Vučića lično, Šabac je postao najveće žarište epidemije u Srbiji.

Pokušaj i pritisak iz vrha države da se ozakone pokradeni izbori u Šapcu pokazao je svu „glad“ za vlašću šabačkih naprednjaka ali i njihovu veliku nebrigu za zdravlje građana.

Imajte to na umu kada dođe vreme!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version