Dan sramote

Dve godine od događaja na šabačkom mostu koji se ne sme zaboraviti

Šabac je tog, 27. novembra 2021. godine doživeo sramotu koja ne sme da se zaboravi.

Samo godinu dana posle osvajanja ili bolje rečeno „otimanja“ vlasti šabački naprednjaci su pokazali svoje pravo lice: osiono, bahato, drsko, bezobrazno, nasilničko… ali i javno obelodanili spregu sa lokalnim kriminalcima koji su im pomagali u izbornoj kampanji i omogućili im da preuzmu vlast u Šapcu.

Majka pokušava da zaštiti dete

“Dan sramote grada Šapca”

Skupština grada Šapca mora, na prvoj sledećoj sednici posle izbora, da 27. novembar proglasi kao “Dan sramote grada Šapca” i da ga uvrsti u kalendar za obeležavanje “sećanja” (poput Dana grada) jer sramota koja se toga dana desila na šabačkom mostu nikada se ne sme zaboraviti.

Pokazalo se tada i da je policija, koja se sramno povukla sa mesta događaja iako postoje sve pretpostavke da je znala šta će se dogoditi, u rukama ove kriminalne vlast. Pokazalo se toga dana mnogo toga ali građani to na pravi način nisu razumeli.

Posle majskih zločina Srbija je ustala i započela borbu protiv nasilja. U Šapcu se ta borba nije toliko vidno manifestovala ali evo raspisani su izbori i vreme je da građani shvate svu ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo i da dobro razmisle u kakvim okolnostima žele da žive i oni ali i njihova dece. U životu u kojem vlada strah ili onom koji je pristojan i normalan.

Izbori su prilika da se to pokaže. Važno je izaći na njih i glasati po savesti.

Glasaj, pokaži da imaš moć!

Ivan Kovačević

Oni su predvodili batinaše – DA IH PREDSTAVIMO PO ULOGAMA:

Dr Aleksandar Peranović

KOORDINATOR ZA USMERAVANJE – njegova dužnost bila je očito da kaže kad je dosta plašenja i batinanja Šapčana. Sa drugim koordinatorima u subotu tokom blokade mosta komunicirao je pokazujući rukama: „Dođi ovamo“, „Idi tamo“, „Dosta ste plašili ovu grupu, pređite na drugu“, „Vi sa motkama ovamo“, „Vi sa čekićima tamo“, „Povlačenje“. Njegova uloga je da trčkara i usmerava ove sluđene batinaše u panici, koje je angažovala Srpska napredna stranka, jer nisu očekivali da se građani NEĆE uplašiti.

U GLAVNOJ ULOZI:

– Dr Aleksandar Peranović

VIŠE INFORMACIJA O NJEMU:

– DIREKTOR PIO FONDA (Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje).

– Predsednik Konjičkog kluba „Džokej klub“ Šabac.

– Odbornik u Skupštini grada Šapca.

– Bivši NARODNI POSLANIK u Skupštini RS.

– Bivši poverenik GO SNS Šabac.

ČESTITAMO na (ne)uspešnom koordinisanju neartikulisanih batinaša Srpske napredne stranke.

Na listi “Aleksandar Vučić – ŠABAC NE SME DA STANE” nalazi se na 16. mestu

Vladimir Mićić

POMOĆNIK KOORDINATORA BATINAŠA – čovek koji je zajedno sa još nekoliko ljudi u subotu razbijao blokadu puta, kontrolišući maskirane muškarce koji su identičnim motkama i čekićima krenuli na sugrađane okupljene na mostu, među kojima je bilo i dece. On je sve vreme pričao telefonom – verovatno je dobijao instrukcije. Na drugoj fotografiji skinuo je kapuljaču nakon saginjanja da dohvati mobilni telefon koji mu je ispao iz ruke kada su mu građani govorili da povuče batinaše.

U GLAVNOJ ULOZI:

– Vladimir Mićić

VIŠE INFORMACIJA:

– POMOĆNIK GRADONAČELNIKA ŠAPCA

– Potpredsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Mačva“.

– Sin Radivoja Mićića, direktora Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Šabac, predsednika Upravnog odbora Opšte bolnice Šabac, člana Upravnog odbora Vaterpolo kluba „Šabac“, poverenika GO SNS Šabac…

To je „Za NAŠU decu“ – decu visokih funkcionera Srpske napredne stranke. Za decu blisku njima – motke i čekići da nasrću na vašu decu, zarad zadržavanja šefove fotelje. Dobro ne samo na decu, već i na majke, očeve, babe, dede…

Na listi “Aleksandar Vučić – ŠABAC NE SME DA STANE” nalazi se na 8. mestu

Nebojša Stojićević – Jarin

Razjareni bagerista Srpske napredne stranke:

Čovek koji je utovarivačem uleteo među okupljene pokušavajući da razbije blokadu kako bi autobusi na vreme stigli u Beograd na Skupštinu stranke. Nije se osvrtao ni na to što među okupljenima ima i dece – „ZA NAŠU DECU“ utovarivač, za njihovu moć i sve što požele.

– Čovek koji je zaposlen kao koordinator za puteve Šapca u Javnom preduzeću „Infrastruktura“, i može se videti često odmah do v.d. gradonačelnika (koji treba da podnese ostavku, o tome drugi put) Aleksandra Pajića.

– Čovek koji je vlasnik firme pekarske opreme „N&G Bakery“.

– Čovek koji je preko noći završio fakultet, ne zna ni koji, prvo osnovne studije, a onda i kako sam voli da se hvali „masterS“.

– Čovek koji je odlikovan najvišim ordenom Eparhije šabačke, ordenom Svetog vladike Nikolaja.

– Čovek koji je za vreme izborne kampanje 2020. godine postao poznat po pesmi koju je tražio da se snimi za njega: „SNS I JARIN NAŠ, DO POBEDE VODE NAS“.

Utovarivač kreće na građane

U GLAVNOJ ULOZI:

– Nebojša Stojićević – Jarin

PONOVO POSTAVLJAMO PITANJA (na koja odgovor nismo dobili ni posle dve godine):

– Čiji je utovarivač?

– Da li ima dozvolu za voženju utovarivača?

– Da li je ima putni nalog?

– Ko mu je naredio da među građane upadne utovarivačem?

– Ko je čovek s njim na utovarivaču, da li je radnik JP-a „Infrastrukture“?

– Da li si ti čoveče normalan?

Kažu: Nebojša Stojićević – Jarin dobro je naplatio podršku SNS-u

Nasilje i na “kontra mitingu”

Odmah posle dođađaja na šabačkom mostu Srpska napredna stranka je, ispred Osnovnog suda u šapcu, organizovala miting “podrške” lokalnoj vlasti i lokalnim batinašima na koji su autobusima dovozili svoje članove iz cele Srbije. Nažalost, i tu se dogodio ekscec na kojem su nastradala dva Šapčanina i jedan mladi fotoreporter iz Beograda.

Kinez u akciji
Ovi su se baš osramotili
Dolazak batinaša
Exit mobile version