Dan otvorenih vrata u Gradskoj kući

U organizaciji pomoćnice gradonačelnika Marije Ratković

Nova pomoćnica gradonačelnika zadužena za mlade Marija Ratković organizovala je u utorak, 17. decembra, u Gradskoj kući dan otvorenih vrata, zamišljen kao prilika da svi zainteresovani Šapčani dođu i iznesu svoje predloge za unapređenje života u gradu.

-Naš prvi susret zamislili smo kao upoznavanje. Ovo je naš prvi sastanak, tu su ljudi iz različitih oblasti i želim da čujem glas Šapčanki i Šapčana o tome kako zamišljaju moj posao da bih mogla što bolje da izađem u susret željama i očekivanjima. Moj najveći zadatak je da animiram mlade da se više uključe, da premostim razdvojenost mladih od institucionalnih predstavnika, kako bismo u komunikaciji došli do najboljih mogućih rešenja- navela je pomoćnica gradonačelnika za mlade.

Cilj je, kako je istakla, da se saradnjom i razgovorom dođe do konkretnih planova za poboljšanje javnog zdravlja, kulturne klime i svih drugih oblasti koje su mladima relevantne. Takvi sastanci biće praksa jednom mesečno, a prvom u nizu prisustvovali su predstavnici ustanova kulture u gradu, kao i zainteresovani sugrađani.

D.Dimitrijević

Exit mobile version