Da li je dr Aleksandar Pajić u sprezi sa krimanalom?

JEDAN ČOVEK JE ODLUČIO DA PROGOVORI

Večeras smo na Televiziji Šabac imali priliku da vidimo prvi od četiri serijala pod nazivom „578 15: OTVARANJE“. U desetak minuta, koliko ovaj deo traje, mogli smo da vidimo i čujemo svu nakaradnost ovog sistema u kojem Srpska napredna stranka koristi osobe sa margine života i zloupotrebljava ih za ostvarenje svojih prljavih ciljeva, osvajanja ili očuvanja vlasti. Posebna tragedija u celoj ovoj priči je činjenica da oni koji jednom, iz bilog kog razloga, krenu stranputicom više nemaju mogućnosti da se vrate normalnom životu.

Jedan od njih je, ipak, odlučio da progovori i da u javnost iznese svoju životnu tragediju.

U ovom prvom delu serijala, zasnovanom na krivičnoj prijavi Tužilaštvu za organizovani kriminal, nedvosmisleno se, sa mafijaškim strukturama, dovodi u vezu dr Aleksandar Pajić kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca. Tako da će svima koji ovo pažljivo pogledaju biti potpuno jasno šta se ovo u Šapcu događa i zašto će se izbori i po treći put održavati.

Da li će posle svega ovoga uslediti brza reakcija policije i tužilaštva ili će se ova surova istina zataškati medijskim spinovanjem ostaje da se vidi.

Međutim…

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

 

Exit mobile version