Čeka li šabačka policija da “padne krv”?

ŠABAC OPET U PLAMENU

Sada je savim izvesno i jasno da državne institucije, čije rukovodioce postavlja “Beograd” ne rade u interesu i na korist građana Šapca. Ono paljenje dečjeg igrališta koje se desilo u noći između nedelje i ponedeljka jasno pokazuje da šabačka policija ne radi svoj posao i da je stavljena u službu osoba sa margina društvenog života kojima upravljaju ljudi bliski političarima vladajuće stranke.

Takođe, neshvatljivo je da ni posle tri dana šabačka policija nije uspela, ili nije htela, da pronađe počinioce ali neshvatljivo je i to da se niko iz policijske uprave nije oglasio ovim povodom sa bilo kakvim, umirujućim, saopštenjem za zabrinute i uplašene građane.

Posle brojnih, verbalnih napada na građane Šapca i njihove goste, tokom prošlog leta i jeseni, i pljenja baklji u vreme vanrednog stanja, koji su ostali nesankcionisani, i sad ovog uništavanja dečjeg igrališta zabrinuti Šapčani se osnovano pitaju “Šta čeka šabačka policija – da “padne krv”? Ali, sa zebnjom moram da postavim i još jedno pitanje: “Šta je sledeće?”. I, kome je u interesu da se Šabac predstavi kao nebezbedan grad kojim vladaju mafijaške grupe?

Da li će građani Šapca svoju imovinu i slobodu morati sami da štite i da uzmu zakon u svoje ruke? A to onda znamo kuda vodi.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLIMO A NE DA VERUJEMO!

Ivan Kovačević

Exit mobile version