Bračni par Popović

0

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Dok nas, “Podrinske”, češlja policija za organizovani kriminal i to po nalogu tužioca iz Novog Sada i to po anonimnoj prijavi, kako nam murijaši vele, dotle se radi na veliko i na malo u firmama gde naprednjaci kolo vode! Elektrodistribucija, Biro za zapošljavanje i, naravno, Šabačka bolnica. Jedni druge zapošljavaju, mimo konkursa po partijskoj liniji i rade šta im je volja! Ja, za razliku od Birme i Malovića, te dve bitange naprednjačke, ne radim ništa anonimno, niti šta anonimno prijavljujem. Pitam javno bitange tužioce, te iz Novog Sada i murijaše što rade po partijskom diktatu, kako je moguće da se do sada nisu pozabavili pranjem novca u tim naprednjačkim firmama i muljažom na angro? Kako je moguće, da se niko nije pozabavio bračnim parom Popović u Šabačkoj bolnici, u kojoj je muž trostruki VD direktor a žena šef bolničke apoteke?

Kako je moguće, da je ovo dvoje “dičnih” i “prepoštenih” vancaga, potpisalo ugovor sa marketinškom agencijom “Right now” doo iz Beograda, na 50.000 dinara mesečno i to van plana javnih nabavki a već imaju stalno zaposlenog tzv. PR-a?

Kako je moguće, da sve specifikacije za tendere za nabavku lekova, sanitetskog i potrošnog materijala kreira direktor muž a realizuje supruga gazdarica apoteke, bolničke dakako?

Kako je moguće, pitam javno, da je na jednom od poslednjih tendera za građevinske radove, firma “Šabački neimar”, kasnila sa predajom dokumentacije više od sat vremena od predvidjenog roka, tj. pola sata nakon zvaničnog otvaranja tendera!? Pitam dr. Popovića, zašto je naterao tendersku komisiju, da tu prijavu zavede kao da je stigla na vreme, kobajagi, pola sata pre otvaranja tendera?

Zašto “Šabački neimar”, kada je bio znatno skuplji od svih ostalih?

Pitam javno gospođu Popović, zašto je prvi put u istoriji, raspisan tender za nabavku mleka za ishranu novorođenčadi, iako je do sada šabačka bolnica mleko nabavljala isključivo iz donacija?

Gospođa Bojana Popović, načelnica apoteke i supruga direktora, pripremila je specifikaciju za nabavku reagenasa za laboratoriju a vrednost tendera je preko 50 miliona dinara.

I zašto je na sve to, doktor Popović, direktor i suprug načelnice apoteke, tražio, zahtevao i dobio saglasnost za pregovarački postupak od Uprave za javne nabavke i to sa firmama ” Makler” i ” Eurodijagnostika” iz Beograda? Obe ove firme, imale su iste vrednosti ugovora, sa po 25 miliona dinara.

Pitam javno doktora Popovića, da li je pokušao da iznudi od firme “Makler” tzv. “ulaz” a s obzirom na to da, prepošteni doktor to baš nije najbolje usaglasio, sam i na svoju ruku, menja raspodelu sredstava za tender i to: na pregovarački postupak stavlja nešto više od 34 miliona dinara ali tako što maksimum, od nešto više od 25 miliona, daje “Eurodijagnostici” a firmi “Makler” samo 8 miliona, iako je odobrenje UJN za “Makler”, takođe glasilo na 25 miliona dinara! Otkud sad to, pitam javno, da bračni par Popović, ostatak od nešto više od 16 miliona dinara, koje nisu dali “Makleru”, stavljaju na otvoreni postupak ali tako što je, gospođa Popović, sredstva specifikacijom usmerila ka “Eurodijagnostici”?

Pitam javno tužioce i policiju, zašto se ne pozabave pitanjem da, ukoliko Popovići nisu želeli pregovarački postupak, zašto sve nisu stavili na otvoreni postupak, te, zašto su tražili i dobili saglasnost sa predviđenim budžetima za pregovaračke postupke, zašto su te iste i menjali?

I, sada ćete vi da kakite okolo, kako su oni prepošteni, divni i časni a nama ćete u “Podrinske” da šaljete anonimne prijave, jer ste pičke i ne smete javno da se potpišete pod lažne optužbe protiv nas! Nastavak tek sledi…

 

P.S.

Što se tiče Novosađana tužilaca, policije, Malovića, Birme i ostalih bitangi koji rade po političkim diktatima, poručujem, da mogu ako žele, da me blago, nežno po mogućstvu, pošašolje u predelu međunožja! Mi u “Podrinskim” ne peremo pare, niti krademo, sve čisto kao suza a neki od nas doduše, da budem precizniji ja, pokatkad snimimo i neki pornić, pa javite se ako ste zainteresovani!

Facebook komentari

Leave A Reply