Blažo K, šta ti bi?

1

LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

Dakako, mislim na poslanika Kneževića, koji nas je onomad javno, na KZŠ Srpske napredne stranke popljuvao povodom ne pojavljivanja dragog mu lidera i predsednika Srbije na naslovnoj strani „Podrinskih“…. A zamislite, bio je u Šapcu, nazočan u „Jazakiju“… Sad, lepo smo mi to njemu i ostalima objasnili u prošlom broju ali i moja malenkost na TV i nema se tu šta oduzeti ili dodati… Mislim, ja uređujem novine, suvlasnik sam istih te eto, smatrao sam da ne treba Vučića tim povodom stavljati na naslovnu stranu, nego tek na treću sa sve fotografijom i njegovim oskudnim govorom! Hoću da kažem, moje uređivačko pravo, zašta sam dobio podršku cele redakcije. Pitam se, ako već te „Podrinske“ novine nisu toliko važne i to niko ne čita kako kaže SNS, zašto je onda toliko važno, javno, pred kamerama pokazivati novine i buniti se što nema Vučića na koricama? Zašto je važno bilo Blaži Kneževiću narodnom poslaniku da on, lično, proziva „Podrinske“ i da nama tako nečitanima i nebitnima pravi veliku reklamu? Nelogičnosti ima još mnogo ali pitam javno Blažu Kneževića, „Šta ti bi Blažo da nas i mene tako napadneš“?…. Neki dan sam ga to isto u gradu pitao a on mi odgovori „Nisi ti Podrinske“… Ne, nego je moja baba, mislim se i oćutah mu na tu uvredu iz totalne gluposti!

Kada je reč o Blaži Kneževiću, svih ovih 10 godina smo ćutali i ja lično nisam dozvoljavao da se njegovo ime provlači u negativnom kontekstu u tekstovima koji izlaze u našim novinama i to iz razloga dubokog ličnog poštovanja koje imam prema njegovoj majci, doktorki koja je živa legenda grada i koja je mnoge Šapčane lično zadužila… I sada, šta reći Blaži do sram te bilo, jer si zloupotrebio ovu činjenicu i saznanje da „Podrinske“ i Hanibal neće prema tebi biti oštri a veruj mi svašta bi sad o tebi napisao i ne bi ti bilo dobro i morao bi u mišiju rupu da se sakriješ… Sram te bilo Blažo!     

P.S.

Onaj ko ima putera na glavi, kako privatno tako i politički, ne bi trebao da se kandiduje na bilo kakve funkcije, toliko bi bar trebalo da bude prema sebi  objektivan… Bitange i probisveti poput mene npr. ne bi smeli da budu direktori, lideri partija ili ne daj Bože narodni poslanici… Eto!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Ko to kaže da Podrinske niko ne čita?
    Pa, kad ih čitamo i mi koji se ne slažemo sa njihovim hvalospevima o ovoj vlasti, to nešto znači.
    Za moj ukus, vrlo pristrasno ove novine brane gradsku vlast, ali su i jedine novine koje objave i komentare i pisma čitalaca, koji o njima misle loše ili ih kritikuju. Dakle, balans ovde ipak postoji.
    Ma, najbolje, da svi pišu samo o jednoj stranci.

Leave A Reply