AV protiv VI

Rijaliti Srbija

Konačno se i to dogodilo! Naš dragi i nikad prežaljeni Predsednik AV dobio je (za divno čudo ne u potpunosti svojom zaslugom) dostojnog protivnika (rivala) u svojoj herojskoj i neprestanoj borbi protiv svih, svega i svačega. Ne biste nikad pogodili ali reč je o, ni manje ni više, Veštačkoj Inteligenciji.

Poznato je da u redovima svoje zločinačke organizacije SNS nema ljude obdarene bogznakakvim koeficijentom inteligencije (osim za lapanje) a da su među njegovim političkim oponentima uglavnom žešći amateri dok mu spoljni igrači (međunarodni faktori) nisu ni do kolena i da je već počeo opasno da se smara onako sam na vrhu kao božanstvo ali kako kaže pesma „nemam drage, nemam druga“ i nema nikog iole doraslog njegovoj nadnaravnoj inteligenciji.

I onda je zadužio, a koga drugog do legendarnog Žeksa (Željka Mitrovića vlasnika televizije „Pink“ i jednog od najvećih srpskih naučnika u istoriji) da izmisli nešto u svom stilu koristeći tehnologiju koja je već planetarno uznapredovala, nešto kao „svetsko a naše“ .

I naravno ovaj ne bude lenj i ne časeći ni časa prione na posao te koristeći postojanje Veštačke Inteligencije ili u prevodu pametnog (mnogo pametnog) robota koji radi sve kao pravi, sklepa nekakvu „satiričnu“ televizijsku emisiju, emituje je u informativnom programu (?) i to tako što prave opozicione persone uz malu pomoć napredne i „napredne“ tehnologije a u stvari besprizornog falsifikata predstavi kao idiote, proste i pokvarene ljude koji se međusobno najstrašnije vređaju, psuju i pljuju a sve računajući da publika koja gleda „Zadrugu“ i informativni program ružičaste TV ne razlikuje original od kopije, lice od naličja, prevaru i grubo kršenje nekolikih zakonskih normi od navodne zajebancije koja treba da zabavi i ništa više.

Pošto se javnost u Srbiji (šta god to bilo) digla na noge lagane ovim povodom i popljuvala Žeksa i njegovog nalogodavca dotični se tokom jednog od svojih historijskih  obraćanja izjasnio negativno o akciji svog školskog druga i pulena i rekao da tako nešto nije u redu, da to u jednoj demokratskoj zemlji (ha, ha, ha) ne sme da se radi a sve držeći fige u džepu i sa gušterovim osmehom na licu jer mu je i ova fora postigla cilj a to je da se dobije na vremenu, nekoliko dana priče o ovoj temi dobro dođe do novih fora i fazona a sve kao deo neprestane predizborne  kampanje.

To je jedan par rukava a onaj duži i važniji je da je AV dobio pravog iako veštačkog neprijatelja (a zapravo najboljeg prijatelja) da se sa njim bori i pobeđuje a sve za narod i državu. A taj neprijatelj – prijatelj je strašan, i on sve zna i ume, ne jede, ne pije (ništa boršč, ništa vino), ne ide u toalet, nikada ne spava, ne može da se kupi za sendvič i dve-tri „crvene“, ne može preko noći da se pretvori od ljutog opozicionara u najvećeg obožavaoca lika i dela Vođe, dakle jedan baš ozbiljan igrač (ne samo šaha).

To je ono što je našem drugu Predsedniku, ljubljenom AV bilo potrebno da sasvim ne zastrani u svojoj jedinstvenosti i nadmoći. Probni Žeksov balon je lepo prošao, skoro svi su se primili i utakmica može da počne. AV protiv VI. Aleksandar Vučić  vs. Veštačka Inteligencija.

Kakav meč u najavi, već je počela ludnica na tribinama, nebo se otvorilo a sve normalno i dobro se zatvara, granica između stvarnosti i iluzija odavno je ovde izbrisana tako da su i navijači pripremljeni za ono što neminovno sledi.

AV je u proteklih deset i kusur godina toliko mnogo lagao, obmanjivao i varao građane i građanke zemlje Srbije i sa svojom naprednjačkom bandom pokrao, uzeo i oteo sve što se moglo a da za to niko nikada nije odgovarao ni politički a kamoli da je fasovao robiju a sve navedeno predstavio kao „zlatno doba“ da više nije moguće razlikovati šta je stvarna a šta veštačka tvorevina.

U svakom slučaju više je nego jasno da ovdašnjim ljudima nedostaje prirodna inteligencija i uz genetski kod koji podrazumeva mazohizam i sklonost ka samodestrukciji sposobnost da napravi ponekad nešto i u svoju korist a ne skoro uvek u korist svoje štete. Brojni su primeri iz naše bliže i dalje prošlosti.

I zato nismo u stanju da napravimo državu da valja i društvo u kojem se većina oseća i živi dobro. Ovde laž lako pobeđuje istinu, lažni proroci i mesije su na ceni, najgore prolaze oni sa više od grama zdravog razuma a najbolje imbecili i debili sa članskom knjižicom mafije i zato je AV pobednik u svakoj bici i tako će biti i protivu VI u ovakvim okolnostima i pod ovakvim uslovima.

Mada, ko zna. Tehnologija napreduje pa možda jednog dana…

Piše: Dragan Karalazić

 

Exit mobile version