ANKETA

 

Nataša Bulješević

Ako se odnosi na lične pratioce u vidu usluga ličnog pratioca dece sa posebnim potrebama u razvoju, smatram da takvoj deci treba podrška u vidu socijalizacije i komunikacije.

 

 

 

 

 

 

Tanja Urošević

Znam šta su lični pratioci i znam šta oni rade. Pomažu deci sa posebnim potrebama da žive zajedno sa ostalom decom, prate ih u školu…

 

 

 

 

 

 

 

Milica Bogdanović

Lični pratioci su osobe koje pomažu osobama sa invaliditetom u svakodnevnim životnim aktivnostima.

 

 

 

 

 

Kosta Pavlović

Lični pratioci su osobe koje prate decu sa autizmom i znam da se roditelji te dece bore da im se dozvoli da oni sami budu pratioci svoje dece pod uslovima koje ima i bilo koje treće lice. Naravno oni roditelji koji su u mogućnosti.

 

 

 

 

Danka Ćeranić

Lični pratioci su osobe koje su dostupne deci sa smetnjama u razvoju ili sa invaliditetom. Oni pomažu pri obavljanju osnovnih svakodnevnih aktivnosi, oblačenju, hranjenju, putu od kuće do škole…

 

 

 

Danijela Nikolić

Mislim da su to osobe psihički podobne za pomoć deci sa nekom vrstom hendikepa kako bi im bio koliko-toliko olakšan način života (kretanja, rada, učenja, obavljanja svakodnevnih aktivnosti)

 

 

 

 

 

 

Nataša Ekmeščić

Lični pratioci su osobe koje su zadužene da pomognu osobama koje nisu u mogućnosti da samostalno obavljaju svoje aktivnosti (na primer: osobe koje boluju od nekih bolesti).

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandra Matić

Lični pratioci su osobe koje pomažu, asistiraju deci prilikom izvršavanja njihovnih dnevnih aktivnosti. Zamišljeno je kao osoba koja će bukvalno u školi zameniti roditelje i detetu sa smetnjama u razvoju pružiti svu sigurnost i pomoć.

Exit mobile version