Ambulanta u Mačvanskom Pričinoviću priključena na vodovodnu mrežu

0

 

Zdravstvena ambulanta u Mačvanskom Pričinoviću priključena je na vodovodnu mrežu, a radovima su 18. marta prisustvovali Aleksandar Prodanović, direktor JKP „Vodovod Šabac“, Milan Vasić, direktor Centra za socijalni rad Šabac, Branko Vujković, član Gradskog veća i predstavnici Doma zdravlja Šabac.
Direktor Prodanović naglasio je da je zahvaljujući finansijskoj pomoći Grada Šapca i razumevanju gradonačelnika Nebojše Zelenovića, počelo priključenje vodovodne mreže na ambulantu.

– Prošle godine smo priključili školu na vododvodnu mrežu, a sada nastavljamo sa širenjem mreže. Urađeno je 90 metara ulične mreže i pruključak, a vrednost radova je blizu 350 hiljada dinara, rekao je direktor „Vodovoda“.

Milan Vasić, direktor Centra za socijalni rad, podsetio je da Grad Šabac brine o svim svojim građanima, i u gradu i u selima, a da je širenje vodovodne mreže primer za to.

– U našem Šapcu niko neće biti zaboravljen, niko neće biti gladan i svako će moći da se leči. Šabac ima razvijen sistem zdravstvenih i socijalnih usluga i imamo plan da nastavimo da brinemo o svim našim građanima, jer je ovo naš grad, poručio je Milan Vasić.

Branko Vujković, član Gradskog veća, naveo je da je rešen dugogodišnji problem sa kojim su se susretali u Domu zdravlja.

– Nastavljamo sa novim projektima, sve sa namerom da poboljšamo život naših građana, ukazao je Vujković.

Facebook komentari

Leave A Reply