0

Zelenović: Internacionalizacija je dokaz da u Srbiji nema poštenih izbora

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas u Bogatiću da kampanja bojkota već daje rezultate i da je internacionalizacija dokaz da u Srbiji nema poštenih izbora.

“Demokratska javnost u Srbiji se probudila, otpor se širi, i Evropski parlament prihvatio je činjenicu da je Srbija crna tačka Evrope u kojoj nema slobode mišljenja i demokratije. Zato njihovi predstavnici i dolaze u Beograd. Mi želimo dijalog sa Evropskom unijom ali sa režimom nema i neće biti nikakve nagodbe oko uslova za poštene izbore i svima je jasno da će najavljeni nelegitimni izbori za posledicu imati nelegitimnu vlast koja neće imati kapacitet da rešava probleme.” – izjavio je Zelenović u razgovoru sa građanima Bogatića.

“Svi su svesni da je ovakvo stanje neodrživo, a što duže bude trajala izborna kriza koja će se pre ili kasnije završiti porazom vlasti na pravim i poštenim izborima, posledice će biti teže. I vlast i međunarodna zajednica toga bi trebalo da budu svesni.”- naglasio je Zelenović.

“Naša snaga je u milion i po ljudi koji su protiv Vučića i koji neće da učestvuju u njegovoj izbornoj farsi. U kampanji bojkota obići ćemo svaki grad, svako selo i zaseok, a medijska tortura, jeftini trikovi i podmetanja vlasti ne mogu sprečiti širenje otpora.” – istakao je Zelenović.

Beograd, 8. oktobar 2019. godine

                                                                                     ZAJEDNO ZA SRBIJU

                                                                                Informativna služba

Facebook komentari

Leave A Reply