Žurke dozvoljene samo za „visoku“ klasu

DOK MEDICINSKO OSOBLjE RADI DANONOĆNO

Da je naprednjacima, u ovoj zemlji, dozvoljeno sve ono što običnim građanima nije možemo se uveriti svakog dana.

Međutim, ono što mene iznenađuje je ogromna bahatost i osionost „napredne“ elite koja nam jasno pokazuju da mogu da rade šta hoće. Ali, nije, mada jeste, problem to što oni rade, a što mi drugi ne smemo ili bolje rečeno nećemo jer poštujemo zdravsstvene mere, već što te njihove bahanalije javno objavljuju. Prst u oko. Da se zna ko je „čobanin“ a ko „stoka“!

Tako se u javnosti pojavio snimak koji je objavio Nikola Vukašinović član Srpske napredne stranke. Za svoje zasluge u izbornoj kampanji skoro je dobio posao u Opštoj bolnici. A gde bi drugo?

A za izbore je bio član biračkog odbora (za SNS) na izbornom mestu broj 26 u OŠ „Laza Lazarević“ u dva navrata i 21. juna i 5. septembra. I tako stekao „uzvišenost“ i dobio mogućnost da radi šta hoće.

U međuvremenu, umiru lekari, umiru korisnici Gerontološgog centra, savesni građani gledaju svoje stare roditelje kroz prozor a oni unuke na vajberu.

E, sad, pitam vas, poštovani čitaoci o čemu se ovde radi?

Naravno, ovako nešto neće objaviti ni jedan medij u Šapcu, osim „Podrinskih“, jer nad Šapcem se nadvila tmina.

Ali, noć je najtamnija pred svitanje.

PROBUDITE SE (POŠTOVANI SUGRAĐANI) I PUSTITE URLIK! DA NAM SVANE!

Kratak snimak ove naprednjačke bahatosti, snimljen u mesnoj zajednici na čaviću možete videti na fejsbuk stranici „Podrinskih“

Ivan Kovačević

Exit mobile version