Zelenović u MZ „Jevremova“: Građani će imati veću moć odlučivanja

Gradonačelnik Nebojša Zelenović nastavio je u četvrtak kampanju za predstojeće lokalne izbore u Mesnoj zajednici „Jevremova“. Obraćajući se stanovnicima jedne od najvećih gradskih mesnih zajednica, poručio je da šansu za bolji život, zaposlenje i investicije neće doneti niko sa strane, već da se za to moramo izboriti sami. Nakon predstavljanja razvojnog plana grada u oblasti privrede, zdravstva, socijalne politike i obrazovanja, Zelenović je meštanima obećao rešavanje tekućih lokalnih problema, ali i veću moć odlučivanja.

-Mesna zajednica „Jevremova“ će dobiti igralište u centru iza Doma, jer je to ono što je ovoj mesnoj zajednici dugo nedostajalo. Postavićemo i dodatne ležeće policajce u ulici Nikole Pašića, pošto automobili voze mnogo brzo i ne vode baš puno računa o deci. Širićemo dalje mrežu trotoara, jer je to važno kako bi deca s ovog kraja stigla bezbedno do OŠ „Laza K. Lazarević“. MZ „Jevremova“ zaslužuje posebnu pažnju i u sledećem periodu ćemo razvijati dalje sve ono što se nalazi na obodima ove mesne zajednice, i Kostadinovićev put, i prilaze, i biciklističke staze, i naravno, povesti računa o bezbednosti dece u saobraćaju- podvukao je Zelenović i dodao da je uveren da će kandidati za odbornike na listi koalicije koju predvodi doprineti da Mesna zajednica „Jevremova“ u sledeće četiri godine bude zaista lepo mesto za život u našem gradu.

-Veoma je važno da u našem lokalnom parlamentu imamo kvalitetne predstavnike koji će sutra da se bore za svoju mesnu zajednicu. Bisenija Kovačević, Marija Damnjanović, Jelena Jekić, Vesna Nešić i Bojan Ruvidić će svakako doprineti kvalitetnijem životu meštana mesne zajednice. Suština naše politike je da mesne zajednice postanu mesta za odlučivanje u kojima neposredno izabrani predstavnici zaista brinu o napretku mesta u kome žive. Naša politika će u budućnosti biti takva da lokalni budžeti budu veći, da građani imaju više slobode i više prava odlučivanja- obećao je Zelenović.

  1. D.Dimitrijević
Exit mobile version