Zelenović: Istina i činjenice slabe vlastSAOPŠTENJE ZA MEDIJE NEBOJŠE ZELENOVIĆA

Nakon jučerašnjih napada narodnog poslanika SNS Milenka Jovanova na Nebojšu Zelenovića, narodnog poslanika i kopredsednika Zajedno, ponovo je jasno da vlast ne dozvoljava opoziiji da govori i oduzima svaku prilku za debatu bilo kroz replike, povrede poslovnika, ali i u raspravi po amandmanima. Očigledno je da istina i činjenice sigurno slabe vlast. Oni sprovode taktiku suzbijanja opozicije bez stida i srama i klevetaju svakog izabranog predstavinika građana koji uputćuje kritiku.

,,Da mi je juče bilo dozvoljeno da odgovorim, postavio bih predstavnicima vlasti koji me optužuju za lopovluk sledeće:

-Kako je kod mene u Šapcu izgradnja bazena koštala 3 miliona evra, a kod vas u Beogradu 20 miliona?

– Kako je gradski trg u Šapcu koštao pola miliona evra sa sve fontanom, a kod vas 10 miliona evra bez fontane?

– Kako je kod mene kvadrat asfalta koštao 9 evra, a kod vas 36 evra?

– I kako kad vi nabavljate sijalice za javnu rasvetu one budu 1000 evra po komadu, a u Šapcu  60 evra po komadu?

– Šabačko grejanje je duplo jeftinije nego u Beogradu, a u Šapcu smo imali najniže cene vode, kanalizacije i odnošenja i deponovanja smeća, a cenu prečistača otpadnih voda ne bih ni upoređivao, jer vi to ni nemate’’, odgovorio je Zelenović.

,,Građani Srbije treba da znaju da dok Milan Radojičić izigrava komitu na Kosovu i Metohiji, njegov ortak Zvonko Veselinović asfaltira ulice, puteve i trgove po basnoslovnim cenama.

Građani Srbije moraju biti svesni da dok se poljoprivrednicima duguje za subvenicije, kupuju se prava od strane Telekoma za Premijer ligu i to košta 600 miliona evra! Zida se stadion od skoro milijardu, a oni koji su celi život plaćali zdravstveno ne mogu da se leče u bolnicama’’, dodao je kopredsednik Zajedno.

,,Dok traje medijski mrak aktivnisti SNS-a koriste prostorije državnih službi da ubede građane da raskinu ugovore sa SBB-om i da pređu kod državnog operatera. Zato opozicija ne može da dobije reč, ali povlačenja nema! Borićemo se za normalan život u Srbiji. Doći će trenutak kada će se ova fatamorgana raspasti. Zadatak opozicije je da ljudima predloži izlaz iz mraka u kojem živimo’’, zaključio je Nebojša Zelenović.

Info služba Zajedno

07.12.2022. godine

Exit mobile version